Vali Karadeniz’den ‘Kısıtlamalara uyun’ çağrısı

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.12.2020 - 12:34, Güncelleme: 30.12.2020 - 12:34
 

Vali Karadeniz’den ‘Kısıtlamalara uyun’ çağrısı

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz yılbaşı nedeniyle 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında vatandaşların tedbir ve kısıtlamalara riayet etmelerini ve yılbaşını çekirdek aileleriyle birlikte evlerinde geçirmesini istedi.
Manisa Valisi Yaşar Karadeniz 2021 yılı için yayımladığı mesajında, “Hayata dair acı ve tatlı olayları, sevinçleri ve hüzünleri ile bir yılı daha geride bırakıp yeni bir yıla, yeni umutlarla girmenin heyecanını yaşamaktayız. 2020 yılını tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Covid-19 salgını ile mücadele ederek geçirdik. Daha güzel ve daha sağlıklı günlerde buluşmak üzere, salgınla mücadele kapsamında 2021 yılını evlerimizde çekirdek ailemizle birlikte karşılamaya, tedbir ve kısıtlamalara riayet etmeye özen göstermeliyiz.” dedi. 2021 yılında Manisa’nın her alanda gelişmesi, kalkınması ve daha yaşanılabilir bir kent haline gelmesi için gerçekleştirdikleri çalışmaların artarak devam edeceğini vurgulayan Vali Karadeniz şunları söyledi: “Tüm yerel yönetimlerimizle, kamu kurum ve kuruluşlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla işbirliği içerisinde yeni hedeflere ulaşmak, ilimize yeni projeler ve yatırımlar kazandırmak amacıyla çalışacağız. Sahip olduğumuz bu güzel ülkenin güçlü ve aydınlık bir geleceğe kavuşması için birey olarak sorumluluklarımızın bilinci içerisinde yeni yılı kutluyor; 2021 yılının ülkemize, milletimize, çalışma arkadaşlarıma ve kıymetli Manisalı hemşerilerime sağlık, huzur, mutluluk ve iyilikler getirmesini temenni ediyorum.”
Manisa Valisi Yaşar Karadeniz yılbaşı nedeniyle 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında vatandaşların tedbir ve kısıtlamalara riayet etmelerini ve yılbaşını çekirdek aileleriyle birlikte evlerinde geçirmesini istedi.

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz 2021 yılı için yayımladığı mesajında, “Hayata dair acı ve tatlı olayları, sevinçleri ve hüzünleri ile bir yılı daha geride bırakıp yeni bir yıla, yeni umutlarla girmenin heyecanını yaşamaktayız. 2020 yılını tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Covid-19 salgını ile mücadele ederek geçirdik. Daha güzel ve daha sağlıklı günlerde buluşmak üzere, salgınla mücadele kapsamında 2021 yılını evlerimizde çekirdek ailemizle birlikte karşılamaya, tedbir ve kısıtlamalara riayet etmeye özen göstermeliyiz.” dedi.

2021 yılında Manisa’nın her alanda gelişmesi, kalkınması ve daha yaşanılabilir bir kent haline gelmesi için gerçekleştirdikleri çalışmaların artarak devam edeceğini vurgulayan Vali Karadeniz şunları söyledi: “Tüm yerel yönetimlerimizle, kamu kurum ve kuruluşlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla işbirliği içerisinde yeni hedeflere ulaşmak, ilimize yeni projeler ve yatırımlar kazandırmak amacıyla çalışacağız. Sahip olduğumuz bu güzel ülkenin güçlü ve aydınlık bir geleceğe kavuşması için birey olarak sorumluluklarımızın bilinci içerisinde yeni yılı kutluyor; 2021 yılının ülkemize, milletimize, çalışma arkadaşlarıma ve kıymetli Manisalı hemşerilerime sağlık, huzur, mutluluk ve iyilikler getirmesini temenni ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.