VALİ KARADENİZ’DEN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.02.2023 - 15:58, Güncelleme: 17.02.2023 - 15:58
 

VALİ KARADENİZ’DEN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Miraç Kandili nedeniyle tüm Müslümanların kandilini tebrik etti. Vali Karadeniz,” depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyor; tüm İslam Aleminin ve vatandaşlarımızın Miraç Kandili'ni tebrik ediyorum.” dedi.
Manisa Valisi Yaşar Karadeniz Miraç Kandili Mesajı yayınladı. Vali Karadeniz, mesajında birlik, beraberlik ve dayanışma çağrısında bulundu. VALİ KARADENİZ’DEN BİRLİK BERABERLİK VURGUSU Vali Karadeniz, "Kandil geceleri, insanımızın gönlünü aydınlatan, toplumumuzun manevi değerlerinin güç kazandığı, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, selamlaşmanın, paylaşmanın, komşuluk ve akrabalık hukukunun arttığı çok özel gecelerdir. Özellikle ülkemizi yasa boğan 06.02.2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve ülkemizin yaşadığı en büyük afetlerden biri olarak tarihe geçen deprem sonrası tüm ülke olarak birlik, beraberlik ve dayanışmasının büyük bir örneğini sergilemekteyiz” dedi. VALİ KARADENİZ BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ Vali Karadeniz, “Devletimizin tüm kurumları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarımız hep birlikte hareket ederek depremzede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için büyük çaba göstermektedir. Bizlere düşen görev ise bu çalışmalara elimizden geldiğince katkı vermek ve bu mübarek Miraç Kandili’nde yapacağımız dualarda Yüce Rabbimizden yaşadığımız bu afet ve buna benzer afetlerin bir daha yaşanmaması için niyazda bulunmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyor; tüm İslam Aleminin ve vatandaşlarımızın Miraç Kandili'ni tebrik ediyorum.” açıklamasında bulundu. Mehmet Baş      
Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Miraç Kandili nedeniyle tüm Müslümanların kandilini tebrik etti. Vali Karadeniz,” depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyor; tüm İslam Aleminin ve vatandaşlarımızın Miraç Kandili'ni tebrik ediyorum.” dedi.

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz Miraç Kandili Mesajı yayınladı. Vali Karadeniz, mesajında birlik, beraberlik ve dayanışma çağrısında bulundu.
VALİ KARADENİZ’DEN BİRLİK BERABERLİK VURGUSU
Vali Karadeniz, "Kandil geceleri, insanımızın gönlünü aydınlatan, toplumumuzun manevi değerlerinin güç kazandığı, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, selamlaşmanın, paylaşmanın, komşuluk ve akrabalık hukukunun arttığı çok özel gecelerdir. Özellikle ülkemizi yasa boğan 06.02.2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve ülkemizin yaşadığı en büyük afetlerden biri olarak tarihe geçen deprem sonrası tüm ülke olarak birlik, beraberlik ve dayanışmasının büyük bir örneğini sergilemekteyiz” dedi.
VALİ KARADENİZ BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ
Vali Karadeniz, “Devletimizin tüm kurumları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarımız hep birlikte hareket ederek depremzede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için büyük çaba göstermektedir. Bizlere düşen görev ise bu çalışmalara elimizden geldiğince katkı vermek ve bu mübarek Miraç Kandili’nde yapacağımız dualarda Yüce Rabbimizden yaşadığımız bu afet ve buna benzer afetlerin bir daha yaşanmaması için niyazda bulunmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyor; tüm İslam Aleminin ve vatandaşlarımızın Miraç Kandili'ni tebrik ediyorum.” açıklamasında bulundu. Mehmet Baş
   
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.