YANGIN SONRASI AKHİSAR BELEDİYESİ HAREKETE GEÇTİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.07.2022 - 15:36, Güncelleme: 27.07.2022 - 15:36
 

YANGIN SONRASI AKHİSAR BELEDİYESİ HAREKETE GEÇTİ

Akhisar’ın Hasköy Mahallesi Çağlak Kalesi arkasında meydana gelen orman yangını bölgesine giderek incelemelerde bulunan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Akhisar Belediyesi olarak elimizden gelen her türlü desteği vererek, yanlarında olacağız” dedi.
Akhisar’ın kırsal Hasköy Mahallesi’nde meydana gelen orman yangını bölgesinde yangının ilk saatlerinde bölgeye giden Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, yetkililerden yangın bölgesindeki çalışmalara ilişkin bilgi aldı. DUTLULU'DAN EKİPLERE TEŞEKKÜR Akhisar Belediyesine ait su tankerlerinin de bölgede destek verdiği yangın sonrasında, Çaltıçukur Mahallesinde yangından etkilenen vatandaşlarla görüşerek mağduriyetlerinin giderilmesi konusunda gerekli çalışmaların başlatılacağını ifade eden Başkan Dutlulu, yangın bölgesinde canla başla mücadele veren Akhisar Orman Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir İtfaiye, AFAD, Kızılay, Jandarma, Emniyet, Garnizon Komutanlığı ve Akhisar Belediyesi çalışanlarına çok teşekkür etti. “ELİMİZDEN GELEN HER TÜRLÜ DESTEĞİ VEREREK, YANLARINDA OLACAĞIZ” Yangında evleri zarar gören vatandaşlara da geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Dutlulu," Yangının ardından yaraların sarılması ve taleplerin alınması için ekiplerimiz bölgede çalışmalarını sürdürüyor. Halkımızın ihtiyaç duyduğu her alanda, tüm imkanlarımızla yanlarında olmaya devam edeceğiz. Akhisar Belediyesi olarak elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz. Lütfen orman yangınlarına karşı dikkatli olalım ve tedbirleri elden bırakmayalım” dedi.
Akhisar’ın Hasköy Mahallesi Çağlak Kalesi arkasında meydana gelen orman yangını bölgesine giderek incelemelerde bulunan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Akhisar Belediyesi olarak elimizden gelen her türlü desteği vererek, yanlarında olacağız” dedi.

Akhisar’ın kırsal Hasköy Mahallesi’nde meydana gelen orman yangını bölgesinde yangının ilk saatlerinde bölgeye giden Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, yetkililerden yangın bölgesindeki çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

DUTLULU'DAN EKİPLERE TEŞEKKÜR

Akhisar Belediyesine ait su tankerlerinin de bölgede destek verdiği yangın sonrasında, Çaltıçukur Mahallesinde yangından etkilenen vatandaşlarla görüşerek mağduriyetlerinin giderilmesi konusunda gerekli çalışmaların başlatılacağını ifade eden Başkan Dutlulu, yangın bölgesinde canla başla mücadele veren Akhisar Orman Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir İtfaiye, AFAD, Kızılay, Jandarma, Emniyet, Garnizon Komutanlığı ve Akhisar Belediyesi çalışanlarına çok teşekkür etti.

“ELİMİZDEN GELEN HER TÜRLÜ DESTEĞİ VEREREK, YANLARINDA OLACAĞIZ”

Yangında evleri zarar gören vatandaşlara da geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Dutlulu," Yangının ardından yaraların sarılması ve taleplerin alınması için ekiplerimiz bölgede çalışmalarını sürdürüyor. Halkımızın ihtiyaç duyduğu her alanda, tüm imkanlarımızla yanlarında olmaya devam edeceğiz. Akhisar Belediyesi olarak elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz. Lütfen orman yangınlarına karşı dikkatli olalım ve tedbirleri elden bırakmayalım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.