YARA BAKIMI KONUSUNDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.07.2022 - 17:43, Güncelleme: 29.07.2022 - 17:43
 

YARA BAKIMI KONUSUNDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Manisa İl Sağlık Müdürlüğü yara bakımı konusunda yetişmiş ve donanımlı personele verdiği önemle eğitimlere ve çalışmalara kesintisiz devam ediyor.
İl Sağlık Müdürlüğü ve Müdürlüğümüze bağlı 14 kamu hastanesinin Yoğun Bakım, Evde Sağlık ve Palyatif Servislerinde görev yapan personele yönelik “Kronik Yara Bakımı” konusunda değerlendirme toplantısı 26.07.2022 tarihinde gerçekleştirildi. BİLGİ VE TECRÜBE AKTARIMI SAĞLANDI Zafer Kalkınma Ajansı desteği ile 09-11 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen “Yarasız Sağlık” konu başlıklı kronik yara bakımı ile “Kronik Yara Bakımında Güncel Yaklaşımlar” paneli sonrası gerçekleştirilen hizmet içi eğitim ile yara bakımı üzerine eğitimlere devam edilmiş ve ortak gruplar üzerinden kesintisiz olarak bilgi ve tecrübe aktarımı sağlanmıştı. KARACA TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ Değerlendirme toplantısında; yaranın değerlendirmesi ve yara bakımında güncel ürünler de ele alınırken katılımcılar örnek vakalar üzerinden derledikleri tedavi aşamalarının görsellerini sundular. Toplantı sonrası Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Erol KARACA, yara bakımı konusunda yeterliliğe sahip personelin önemine dikkat çekerek katılımcılara çalışmalarındaki titizlikten dolayı teşekkürlerini iletti.
Manisa İl Sağlık Müdürlüğü yara bakımı konusunda yetişmiş ve donanımlı personele verdiği önemle eğitimlere ve çalışmalara kesintisiz devam ediyor.

İl Sağlık Müdürlüğü ve Müdürlüğümüze bağlı 14 kamu hastanesinin Yoğun Bakım, Evde Sağlık ve Palyatif Servislerinde görev yapan personele yönelik “Kronik Yara Bakımı” konusunda değerlendirme toplantısı 26.07.2022 tarihinde gerçekleştirildi.

BİLGİ VE TECRÜBE AKTARIMI SAĞLANDI

Zafer Kalkınma Ajansı desteği ile 09-11 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen “Yarasız Sağlık” konu başlıklı kronik yara bakımı ile “Kronik Yara Bakımında Güncel Yaklaşımlar” paneli sonrası gerçekleştirilen hizmet içi eğitim ile yara bakımı üzerine eğitimlere devam edilmiş ve ortak gruplar üzerinden kesintisiz olarak bilgi ve tecrübe aktarımı sağlanmıştı.

KARACA TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ

Değerlendirme toplantısında; yaranın değerlendirmesi ve yara bakımında güncel ürünler de ele alınırken katılımcılar örnek vakalar üzerinden derledikleri tedavi aşamalarının görsellerini sundular. Toplantı sonrası Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Erol KARACA, yara bakımı konusunda yeterliliğe sahip personelin önemine dikkat çekerek katılımcılara çalışmalarındaki titizlikten dolayı teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.