Yasaklarda Manisa’da Ulaşım Nasıl Olacak?

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.04.2021 - 14:24, Güncelleme: 29.04.2021 - 14:24
 

Yasaklarda Manisa’da Ulaşım Nasıl Olacak?

Yasaklarla beraber muafiyet grubunda yer alan ve işe gitmek durumunda olan Manisalılar, 17 gün boyunca işyerlerine nasıl gideceğini merak ediyor.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, bugün itibariyle başlayan ve 17 Mayıs Pazartesi günü saat 05:00’da sona erecek olan 17 günlük tam kapanma sürecinde; toplu taşıma hizmeti yürütülemeyeceği için yasaklardan muaf olan vatandaşların mağdur olmaması amacıyla harekete geçti. Buna göre Manisa Büyükşehir Belediyesinin, belediye otobüsleri ve ilçeler arası otobüs seferleri mesai saatleri göz önünde bulundurularak tam kapanma sürecinde aktif olacak. Twitter hesabından bir kullanıcının Manisa’da 17 gün boyunca ulaşımı nasıl sağlayacaklarını sorması üzerine Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği cevapla konu netlik kazandı;
Yasaklarla beraber muafiyet grubunda yer alan ve işe gitmek durumunda olan Manisalılar, 17 gün boyunca işyerlerine nasıl gideceğini merak ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, bugün itibariyle başlayan ve 17 Mayıs Pazartesi günü saat 05:00’da sona erecek olan 17 günlük tam kapanma sürecinde; toplu taşıma hizmeti yürütülemeyeceği için yasaklardan muaf olan vatandaşların mağdur olmaması amacıyla harekete geçti. Buna göre Manisa Büyükşehir Belediyesinin, belediye otobüsleri ve ilçeler arası otobüs seferleri mesai saatleri göz önünde bulundurularak tam kapanma sürecinde aktif olacak.

Twitter hesabından bir kullanıcının Manisa’da 17 gün boyunca ulaşımı nasıl sağlayacaklarını sorması üzerine Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği cevapla konu netlik kazandı;

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.