"YAŞAYAMAZ","YÜRÜYEMEZ" DEDİKLERİ GENÇ 21 YAŞINDA

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2018 - 10:59, Güncelleme: 17.01.2018 - 10:59
 

"YAŞAYAMAZ","YÜRÜYEMEZ" DEDİKLERİ GENÇ 21 YAŞINDA

Yaşamaz dediler yaşadı. Yürüyemez deliler yürüdü. Yüzerek hayatla barıştı. Deniz Ünsal şimdi 21’inci yaşını kutluyor.
14 Ocak 1997’de Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ndeki anestezi fazlalığı sonrası oksijen yetmezliğinden dünyaya gelen; doktorların önce "yaşaması mucize" dediği ve sonrasında "yürüyemez" iddiasında bulunduğu o genç şimdi yüzerek hayatı yakaladı. 21 YAŞINA GİRDİ Deniz Ünsal 21. yaş gününü hem ailesi ile hem de okuldaki arkadaşlarıyla kutladı. Gazeteci Ahmet Ünsal ve öğretmen Nihal Ünsal’ın tek çocukları olan Deniz Ünsal’a ilk doğum günü jesti Öz Tadım Pastanesi işletmecisi Turgay Ünal tarafından hazırlanan ‘112 çalışanlarıyla çektirdiği’ fotoğrafın yer aldığı pasta ile evde yapıldı. Deniz Ünsal, anneannesi Nuran Güleşçi, teyzesi Ayşe Korkut ve tüm sevdikleriyle birlikte yaş günü pastası üzerindeki mutları alkışlar arasında üfledi. Deniz Ünsal'a 21. yaş günü nedeniyle ikinci sürpriz, Polinas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki sınıf arkadaşları tarafından yapıldı. ğretmenleri Derviş Özgür ve Ümit Karakaş ve sınıftaki 16 arkadaşı ellerindeki pasta ile sınıfına girdiler. Deniz’de arkadaşlarının alkışları arasında ikinci kez doğum günü pastasındaki mumlarını üfledi.   O ŞİMDİ OKUYOR, YÜZÜYOR, KENDİNİ AÇIK VE NET İFADE EDEBİLİYOR "Deniz’im başta olmak üzere bu çocuklarımızı okutabilmek onların hayata uyum sağlamaları için birçok zorlukları aştık." diyen eğitimci anne Nihal Ünsal; "O şimdi okuyor, yüzüyor, her yaş gününü kutluyor, kendini açık ve net ifade edebiliyor. Yüzme sporuyla birçok sorunu aşmayı başardı. Yüzme antrenörü Şule Şenyoğurtuçu Dalyan ve Barkın Yelkenci’ye kucak dolu şükran borçluyuz. Kaldı ki o insanlar sadece Deniz’e değil birçok Denizlere dokunarak hayatlarında ışık oldular.”ifadelerine yer verdi.  
Yaşamaz dediler yaşadı. Yürüyemez deliler yürüdü. Yüzerek hayatla barıştı. Deniz Ünsal şimdi 21’inci yaşını kutluyor.

14 Ocak 1997’de Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ndeki anestezi fazlalığı sonrası oksijen yetmezliğinden dünyaya gelen; doktorların önce "yaşaması mucize" dediği ve sonrasında "yürüyemez" iddiasında bulunduğu o genç şimdi yüzerek hayatı yakaladı.



21 YAŞINA GİRDİ
Deniz Ünsal 21. yaş gününü hem ailesi ile hem de okuldaki arkadaşlarıyla kutladı. Gazeteci Ahmet Ünsal ve öğretmen Nihal Ünsal’ın tek çocukları olan Deniz Ünsal’a ilk doğum günü jesti Öz Tadım Pastanesi işletmecisi Turgay Ünal tarafından hazırlanan ‘112 çalışanlarıyla çektirdiği’ fotoğrafın yer aldığı pasta ile evde yapıldı. Deniz Ünsal, anneannesi Nuran Güleşçi, teyzesi Ayşe Korkut ve tüm sevdikleriyle birlikte yaş günü pastası üzerindeki mutları alkışlar arasında üfledi. Deniz Ünsal'a 21. yaş günü nedeniyle ikinci sürpriz, Polinas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki sınıf arkadaşları tarafından yapıldı. ğretmenleri Derviş Özgür ve Ümit Karakaş ve sınıftaki 16 arkadaşı ellerindeki pasta ile sınıfına girdiler. Deniz’de arkadaşlarının alkışları arasında ikinci kez doğum günü pastasındaki mumlarını üfledi.


 

O ŞİMDİ OKUYOR, YÜZÜYOR, KENDİNİ AÇIK VE NET İFADE EDEBİLİYOR

"Deniz’im başta olmak üzere bu çocuklarımızı okutabilmek onların hayata uyum sağlamaları için birçok zorlukları aştık." diyen eğitimci anne Nihal Ünsal; "O şimdi okuyor, yüzüyor, her yaş gününü kutluyor, kendini açık ve net ifade edebiliyor. Yüzme sporuyla birçok sorunu aşmayı başardı. Yüzme antrenörü Şule Şenyoğurtuçu Dalyan ve Barkın Yelkenci’ye kucak dolu şükran borçluyuz. Kaldı ki o insanlar sadece Deniz’e değil birçok Denizlere dokunarak hayatlarında ışık oldular.”ifadelerine yer verdi.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.