YAZ ETKİNLİKLERİNDE KEYİFLİ ANLAR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.07.2022 - 14:30, Güncelleme: 04.07.2022 - 14:30
 

YAZ ETKİNLİKLERİNDE KEYİFLİ ANLAR

Şehzadeler Belediyesi Yaz Konserleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Ağlayan Kaya Amfi Tiyatro Mehter Konseri ve Ses Ver Sus Acepella Grubu'nun konserlerine ev sahipliği yaptı. Vatandaşlar etkinliklerde keyifli saatler yaşadı. SES VER SUS DAMGA VURDU Şehzadeler Belediyesi Yaz Konserleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri devam ediyor.  Ağlayan Kaya Amfi Tiyatro'da ücretsiz olarak gerçekleştirilen etkinliklerde sinema gösterimleri, konserler, sihirbazlık ve kukla gösterileri gibi çeşitli etkinlikler vatandaşlar ile buluşturuluyor.  Haziran ayı boyunca devam eden etkinliklerde son olarak Şehzadeler Belediyesi Mehter Takımı konseri ve Türkiye'nin en çok sevilen grubu olan Ses Ver Sus grubunun konseri gerçekleştirildi. MEHTER TAKIMI HAYRAN BIRAKTI Şehzadeler Belediyesi Mehter Takımı konserinde Ağlayan Kaya Amfi Tiyatro, kahramanlık marşları ile inledi.  Amfi Tiyatroya gelen vatandaşlar hep bir ağızdan, Şanlı Türk Bayrakları ile Şehzadeler Belediyesi Mehter Takımına eşlik ettiler. VATANDAŞLAR KEYİFLİ ANLAR YAŞADI Etkinliklerin son ayağında ise Ağlayan Kaya Amfi Tiyatro, Türkiye'nin en çok sevilen grubu olan Ses Ver Sus Grubu'nun seslendirdiği güzel parçalarla şenlendi. Amfi Tiyatro'yu dolduran vatandaşlar Ses Ver Sus ile keyifli anlar yaşadı.

Şehzadeler Belediyesi Yaz Konserleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Ağlayan Kaya Amfi Tiyatro Mehter Konseri ve Ses Ver Sus Acepella Grubu'nun konserlerine ev sahipliği yaptı. Vatandaşlar etkinliklerde keyifli saatler yaşadı.

SES VER SUS DAMGA VURDU

Şehzadeler Belediyesi Yaz Konserleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri devam ediyor.  Ağlayan Kaya Amfi Tiyatro'da ücretsiz olarak gerçekleştirilen etkinliklerde sinema gösterimleri, konserler, sihirbazlık ve kukla gösterileri gibi çeşitli etkinlikler vatandaşlar ile buluşturuluyor.  Haziran ayı boyunca devam eden etkinliklerde son olarak Şehzadeler Belediyesi Mehter Takımı konseri ve Türkiye'nin en çok sevilen grubu olan Ses Ver Sus grubunun konseri gerçekleştirildi.

MEHTER TAKIMI HAYRAN BIRAKTI

Şehzadeler Belediyesi Mehter Takımı konserinde Ağlayan Kaya Amfi Tiyatro, kahramanlık marşları ile inledi.  Amfi Tiyatroya gelen vatandaşlar hep bir ağızdan, Şanlı Türk Bayrakları ile Şehzadeler Belediyesi Mehter Takımına eşlik ettiler.

VATANDAŞLAR KEYİFLİ ANLAR YAŞADI

Etkinliklerin son ayağında ise Ağlayan Kaya Amfi Tiyatro, Türkiye'nin en çok sevilen grubu olan Ses Ver Sus Grubu'nun seslendirdiği güzel parçalarla şenlendi. Amfi Tiyatro'yu dolduran vatandaşlar Ses Ver Sus ile keyifli anlar yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.