YENİ SANAYİ SİTESİ OLUŞTURACAĞIZ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.01.2018 - 16:40, Güncelleme: 12.01.2018 - 16:40
 

YENİ SANAYİ SİTESİ OLUŞTURACAĞIZ

BAŞKAN ÇERÇİ’DEN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET  Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Küçük Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi ve esnafın  sıkıntılarını dinledi. Esnafla sohbetinin ardından Başkan Çerçi, yeni sanayi alanları oluşturma çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi. ÖZLEM UNCU- Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Küçük Sanayi Sitesi’ni gezdi. Cuma namazını Küçük Sanayi Camii’nde kılan Başkan Çerçi, esnaf ile yakından ilgilendi. Marangozlar Odası Başkanı Zeki Apak’ın eşlik ettiği ziyaretlerde,  Başkan Çerçi, esnaflara çalışmaları devam eden yeni orta ölçekli sitesine ilişkin bilgi verdi.  “YER PROBLEMİ BİRÇOK SORUNA GEBE” Başkan Dr. Mehmet Çerçi, “Küçük sanayi sitesi artık ihtiyaca cevap veremiyor. Yer sıkıntısı, birçok sorunu da gebe. Bununla birlikte sorunlar beraberinde geldi. Bölgenin kapasitesini doldurması, yüksek kira fiyatları dolayısıyla esnafımız sıkıntı yaşıyor. Bu anlamda esnafımızın bizden yeni sanayi sitesi isteği vardı. Çalışmalarımızda belirli bir mesafe kat ettik. Bu konuda süreç devam ediyor. Esnafımızın ihtiyaçlarına cevap verecek yeni sanayi alanlarını oluşturacağız” dedi.
BAŞKAN ÇERÇİ’DEN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET
 Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Küçük Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi ve esnafın  sıkıntılarını dinledi. Esnafla sohbetinin ardından Başkan Çerçi, yeni sanayi alanları oluşturma çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi.
ÖZLEM UNCU-
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Küçük Sanayi Sitesi’ni gezdi. Cuma namazını Küçük Sanayi Camii’nde kılan Başkan Çerçi, esnaf ile yakından ilgilendi. Marangozlar Odası Başkanı Zeki Apak’ın eşlik ettiği ziyaretlerde,  Başkan Çerçi, esnaflara çalışmaları devam eden yeni orta ölçekli sitesine ilişkin bilgi verdi. 
“YER PROBLEMİ BİRÇOK SORUNA GEBE”
Başkan Dr. Mehmet Çerçi, “Küçük sanayi sitesi artık ihtiyaca cevap veremiyor. Yer sıkıntısı, birçok sorunu da gebe. Bununla birlikte sorunlar beraberinde geldi. Bölgenin kapasitesini doldurması, yüksek kira fiyatları dolayısıyla esnafımız sıkıntı yaşıyor. Bu anlamda esnafımızın bizden yeni sanayi sitesi isteği vardı. Çalışmalarımızda belirli bir mesafe kat ettik. Bu konuda süreç devam ediyor. Esnafımızın ihtiyaçlarına cevap verecek yeni sanayi alanlarını oluşturacağız” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.