YENİ YAŞLARINI CAFE 236’DA KUTLADILAR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.02.2022 - 17:19, Güncelleme: 21.02.2022 - 17:19
 

YENİ YAŞLARINI CAFE 236’DA KUTLADILAR

Butik kutlama partisi ve organizasyonlar için Manisalıların değişmez adresi olan Cafe 236’da düzenlenen eğlence dolu etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor.  Nezih bir ortam içerisinde barındığı oyun alanları nedeniyle ailelerin gözdesi haline gelen Cafe 236’da, son olarak minik Doruk ve Elif kendileri için düzenlenen partilerde doyasıya eğlendiler. OYUN PARKINDA DOYASIYA EĞLENDİLER Doruk Mert, Cafe 236 Çocuk Oyun Parkı’nda düzenlenen muhteşem partide ailesi ve arkadaşlarıyla yeni yaşının tadını çıkardı. Partiye katılan çocuklar hem oynadı hem de arkadaşlarının bu özel gününe ortak oldu. RÜYA GİBİ BİR DOĞUM GÜNÜ Minik Elif, en sevdiği renk olan pembeler içinde rüya gibi bir doğum günü geçirdi. Ailesi ve arkadaşlarıyla müzik eşliğinde doyasıya eğlenen Elif, anılarında hep taze kalacak hiç unutamayacağı anılar biriktirdi…

Butik kutlama partisi ve organizasyonlar için Manisalıların değişmez adresi olan Cafe 236’da düzenlenen eğlence dolu etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor.  Nezih bir ortam içerisinde barındığı oyun alanları nedeniyle ailelerin gözdesi haline gelen Cafe 236’da, son olarak minik Doruk ve Elif kendileri için düzenlenen partilerde doyasıya eğlendiler.

OYUN PARKINDA DOYASIYA EĞLENDİLER

Doruk Mert, Cafe 236 Çocuk Oyun Parkı’nda düzenlenen muhteşem partide ailesi ve arkadaşlarıyla yeni yaşının tadını çıkardı. Partiye katılan çocuklar hem oynadı hem de arkadaşlarının bu özel gününe ortak oldu.

RÜYA GİBİ BİR DOĞUM GÜNÜ

Minik Elif, en sevdiği renk olan pembeler içinde rüya gibi bir doğum günü geçirdi. Ailesi ve arkadaşlarıyla müzik eşliğinde doyasıya eğlenen Elif, anılarında hep taze kalacak hiç unutamayacağı anılar biriktirdi…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.