YERSEL AİLESİ’NİN MUTLU GÜNÜ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.09.2022 - 11:22, Güncelleme: 12.09.2022 - 11:22
 

YERSEL AİLESİ’NİN MUTLU GÜNÜ

Faruk Yersel’ in büyük oğlu Ali Poyraz Yersel’ in sünnet düğünü hafta sonu gerçekleştirildi.
Sünnet cemiyetine 22. dönem Meclis Başkanı Bülent Arınç, Manisa AK Parti Milletvekilleri Murat Baybatur ve İsmail Bilen, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, iş ve siyaset hayatından birçok tanıdık sima ve Yersel Ailesi’nin eş, dost ve akrabaları büyük ilgi gösterdi. YERSEL’DEN MİSAFİRLERE TEŞEKKÜR Düğün sahibi Faruk Yersel gelen misafirlere yaptığı konuşmada, “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm büyüklerime, eş dost ve akrabalarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.
Faruk Yersel’ in büyük oğlu Ali Poyraz Yersel’ in sünnet düğünü hafta sonu gerçekleştirildi.

Sünnet cemiyetine 22. dönem Meclis Başkanı Bülent Arınç, Manisa AK Parti Milletvekilleri Murat Baybatur ve İsmail Bilen, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, iş ve siyaset hayatından birçok tanıdık sima ve Yersel Ailesi’nin eş, dost ve akrabaları büyük ilgi gösterdi.

YERSEL’DEN MİSAFİRLERE TEŞEKKÜR

Düğün sahibi Faruk Yersel gelen misafirlere yaptığı konuşmada, “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm büyüklerime, eş dost ve akrabalarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.