YÜKSELİŞ KURULUŞUNUN 40. YILINI COŞKUYLA KUTLADI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.12.2022 - 16:59, Güncelleme: 13.12.2022 - 16:59
 

YÜKSELİŞ KURULUŞUNUN 40. YILINI COŞKUYLA KUTLADI

Yükseliş Plaza kuruluşunun 40. yılını tüm personeliyle birlikte Lidya Sardes otelde düzenlenen eğlenceli bir geceyle kutladı.
Yükseliş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel ve Satış ve Pazarlama Direktörü Ali Yüksel düzenlenen etkinlikte konuşma gerçekleştirdiler. “İNANCIM TAMDIR” Yükseliş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, “40 yıl önce Jawa ve Skoda bayiliği ile başladığımız iş hayatına yıllar içerisinde birçok farklı markaların temsilciliğini yaparak bugün ise Isuzu ve Honda plazalarda 40 yılda edindiğimiz tecrübelerle, yarattığımız sadık müşteri grubumuzla ve özverili çalışanlarımızla bu başarılarımızı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Benden bayrağı devir alan oğlum Ali Yüksel’inde aynı yönetim anlayışıyla çok daha başarılı olacağını ve şirketimize yeni ufuklara taşıyacağına olan inancım tamdır. 40 yıl boyunca bize destek olan tüm dostlarımıza ve iş arkadaşlarımıza teşekkür ederim.” dedi. “İNŞALLAH ŞİRKETİMİZİ DAHA İYİ NOKTALARA TAŞIRIZ” Satış ve Pazarlama Direktörü Ali Yüksel, “Büyüklerimizden devir aldığımız şirketimiz bugün 40 yaşında. İnşallah bizlerde onlar gibi uzun ve başarılı yıllarla şirketimizi daha iyi noktalara taşıyabiliriz. Bizlere her zaman destek olan tüm dostlarımıza, ISUZU – HONDA distribütör yöneticilerine ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Yükseliş ailesi olarak ticari hayatımıza ilk adımımızı attığımız 1982 yılından bugüne kadar dürüst, kaliteli ve her zaman koşulsuz müşteri memnuniyetini ilke edinen hizmet anlayışımızı 2023 yılında da muhafaza ederek büyük bir coşku ile sürdüreceğiz.” dedi.
Yükseliş Plaza kuruluşunun 40. yılını tüm personeliyle birlikte Lidya Sardes otelde düzenlenen eğlenceli bir geceyle kutladı.

Yükseliş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel ve Satış ve Pazarlama Direktörü Ali Yüksel düzenlenen etkinlikte konuşma gerçekleştirdiler.

“İNANCIM TAMDIR”

Yükseliş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, “40 yıl önce Jawa ve Skoda bayiliği ile başladığımız iş hayatına yıllar içerisinde birçok farklı markaların temsilciliğini yaparak bugün ise Isuzu ve Honda plazalarda 40 yılda edindiğimiz tecrübelerle, yarattığımız sadık müşteri grubumuzla ve özverili çalışanlarımızla bu başarılarımızı kutlamanın mutluluğunu

yaşıyoruz. Benden bayrağı devir alan oğlum Ali Yüksel’inde aynı yönetim anlayışıyla çok daha başarılı olacağını ve şirketimize yeni ufuklara taşıyacağına olan inancım tamdır. 40 yıl boyunca bize destek olan tüm dostlarımıza ve iş arkadaşlarımıza teşekkür ederim.” dedi.

“İNŞALLAH ŞİRKETİMİZİ DAHA İYİ NOKTALARA TAŞIRIZ”

Satış ve Pazarlama Direktörü Ali Yüksel, “Büyüklerimizden devir aldığımız şirketimiz bugün 40 yaşında. İnşallah bizlerde onlar gibi uzun ve başarılı yıllarla şirketimizi daha iyi noktalara taşıyabiliriz. Bizlere her zaman destek olan tüm dostlarımıza, ISUZU – HONDA distribütör yöneticilerine ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Yükseliş ailesi olarak ticari hayatımıza ilk adımımızı attığımız 1982 yılından bugüne kadar dürüst, kaliteli ve her zaman koşulsuz müşteri memnuniyetini ilke edinen hizmet anlayışımızı 2023 yılında da muhafaza ederek büyük bir coşku ile sürdüreceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.