YUMRUKAYA, BAŞKAN ERYILMAZ'I AĞIRLADI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.12.2022 - 17:57, Güncelleme: 07.12.2022 - 17:57
 

YUMRUKAYA, BAŞKAN ERYILMAZ'I AĞIRLADI

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya'yı Ofis Home mağazasında ziyaret etti. Başkan Eryılmaz ve Yumrukaya görüşmesinde Manisa, Türkiye gündemine dair konular ele alındı. "YUMRUKAYA'YLA İSTİŞARELERDE BULUNDUK" Yumrukaya'nın gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini ileten Başkan Eryılmaz, "Erdinç Şirketler Grubu Başkanı, Manisa'nın ilk ve tek Televizyonu Etv'nin sahibi, saygı ve sevgi duyduğum değerli büyüğüm Erdinç Yumrukaya'yı ziyaret ederek Manisa ve Türkiye gündemi üzerine istişarelerde bulunduk. Göstermiş olduğu ilgi ve alaka için kendisine çok teşekkür ederim." açıklamasında bulundu. "ÖZEL GÜNÜMÜZDE YALNIZ BIRAKMADI" Yumrukaya, "Başkan Eryılmaz'ın çalışmalarını uzun zamandır takip ediyorum. Yılmadan, ilk günkü azimle çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. ETV'nin 29. Yılını kutladığımız özel günümüzde de bizleri yalnız bırakmamıştı. Gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten dolayı oldukça mutlu oldum. Yapmış olduğu ziyaret nedeniyle kendisine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarında da Eryılmaz'a başarılar diliyorum." ifadesinde bulundu.

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya'yı Ofis Home mağazasında ziyaret etti. Başkan Eryılmaz ve Yumrukaya görüşmesinde Manisa, Türkiye gündemine dair konular ele alındı.

"YUMRUKAYA'YLA İSTİŞARELERDE BULUNDUK"

Yumrukaya'nın gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini ileten Başkan Eryılmaz, "Erdinç Şirketler Grubu Başkanı, Manisa'nın ilk ve tek Televizyonu Etv'nin sahibi, saygı ve sevgi duyduğum değerli büyüğüm Erdinç Yumrukaya'yı ziyaret ederek Manisa ve Türkiye gündemi üzerine istişarelerde bulunduk. Göstermiş olduğu ilgi ve alaka için kendisine çok teşekkür ederim." açıklamasında bulundu.

"ÖZEL GÜNÜMÜZDE YALNIZ BIRAKMADI"

Yumrukaya, "Başkan Eryılmaz'ın çalışmalarını uzun zamandır takip ediyorum. Yılmadan, ilk günkü azimle çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. ETV'nin 29. Yılını kutladığımız özel günümüzde de bizleri yalnız bırakmamıştı. Gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten dolayı oldukça mutlu oldum. Yapmış olduğu ziyaret nedeniyle kendisine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarında da Eryılmaz'a başarılar diliyorum." ifadesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.