YUMRUKAYA, BİLAL DEMİR’İ ZİYARET ETTİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.09.2022 - 21:49, Güncelleme: 14.09.2022 - 21:49
 

YUMRUKAYA, BİLAL DEMİR’İ ZİYARET ETTİ

Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir'i makamında ziyaret etti.
Yumrukaya ve Demir, Manisa'ya dair konuları ve gündeme ilişkin gelişmeleri gerçekleştirdikleri görüşmede konuşma fırsatı buldu. DEMİR’DEN YUMRUKAYA’YA TEŞEKKÜR Yumrukaya’nın ziyareti dolayısıyla memnuniyetini dile getiren Demir, “Erdinç Yumrukaya’ya gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak gerçekleştirdiğimiz yatırımları ve hizmetleri Yumrukaya’ya anlatma fırsatı buldum. Manisa’mızın gündelik konuları hakkında da hasbihal ettik.” açıklamasında bulundu. “ÇALIŞMALARINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUM” Şehzadeler Belediyesi’nin icraatları hakkında bilgiler aldığını söyleyen Yumrukaya, “Yoğun tempolarımıza rağmen Bilal Demir’le bir araya gelme şansını yakaladık. Sohbet havasında gerçekleştirdiğimiz görüşmemizde, Başkan Ömer Faruk Çelik önderliğinde Şehzadeler Belediyesi’nin Manisa’ya kazandırdığı yenilikler ve gelişmeler hakkında bilgiler aldım. Demir’in çalışmalarını yakından takip ediyorum. Demir’e bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.” ifadesinde bulundu.
Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir'i makamında ziyaret etti.

Yumrukaya ve Demir, Manisa'ya dair konuları ve gündeme ilişkin gelişmeleri gerçekleştirdikleri görüşmede konuşma fırsatı buldu.

DEMİR’DEN YUMRUKAYA’YA TEŞEKKÜR

Yumrukaya’nın ziyareti dolayısıyla memnuniyetini dile getiren Demir, “Erdinç Yumrukaya’ya gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak gerçekleştirdiğimiz yatırımları ve hizmetleri Yumrukaya’ya anlatma fırsatı buldum. Manisa’mızın gündelik konuları hakkında da hasbihal ettik.” açıklamasında bulundu.

“ÇALIŞMALARINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUM”

Şehzadeler Belediyesi’nin icraatları hakkında bilgiler aldığını söyleyen Yumrukaya, “Yoğun tempolarımıza rağmen Bilal Demir’le bir araya gelme şansını yakaladık. Sohbet havasında gerçekleştirdiğimiz görüşmemizde, Başkan Ömer Faruk Çelik önderliğinde Şehzadeler Belediyesi’nin Manisa’ya kazandırdığı yenilikler ve gelişmeler hakkında bilgiler aldım. Demir’in çalışmalarını yakından takip ediyorum. Demir’e bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.” ifadesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.