YUMRUKAYA, İL SAĞLIK MÜDÜRÜ KARACA’YI ZİYARET ETTİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2022 - 20:02, Güncelleme: 10.10.2022 - 20:02
 

YUMRUKAYA, İL SAĞLIK MÜDÜRÜ KARACA’YI ZİYARET ETTİ

Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, Manisa İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erol Karaca'yı makamında ziyaret etti.
Manisa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Emre Erkuş'un İzmir İl Sağlık Müdürlüğüne atanması sonrası Uzm. Dr. Erol Karaca, yeni Manisa İl Sağlık Müdürlüğü görevine getirildi. Yumrukaya, Karaca'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. KARACA; “HER TÜRLÜ HİZMETE HAZIRIZ” Yumrukaya’nın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Karaca, "Emre müdürümüzün ayrılmasıyla birlikte İl Sağlık Müdürlüğü görevine atandım. Yaklaşık 15 aydır Kamu Hastaneler Hizmetler Başkanlığı görevini yürütmekteydim. Farklı bir yerde değilim, ekibim ve arkadaşlarım aynı. Uzun yıllar da Akhisar'da Başhekimlik yaptım. İnşallah bundan sonraki süreçte de Manisa'mıza bir şeyler katmaya çalışacağım. Her türlü hizmete hazırız. Gerçekleştirdiğiniz ziyaretten dolayı teşekkür ederim." dedi. “TÜM PERSONELİN SEVGİSİNİ KAZANMIŞ” Karaca döneminde sağlık yatırımlarının hız kazanacağını vurgulayan Yumrukaya, "Müdürümüzü çok yakından tanıyoruz. Bizim yeni görevimiz, 24 yıldır Akhisar'da hizmet veren müdürümüzü Manisa'ya tanıtmaktır. Müdürümüz sayesinde, sağlık anlamında çok güzel değişiklikler ve yatırımlar olacak. Güler yüzü ve sempatik tavırlarıyla tüm personelin sevgisini kazanmış durumda. Başarılarının devamını diliyorum." açıklamasında bulundu.
Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, Manisa İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erol Karaca'yı makamında ziyaret etti.

Manisa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Emre Erkuş'un İzmir İl Sağlık Müdürlüğüne atanması sonrası Uzm. Dr. Erol Karaca, yeni Manisa İl Sağlık Müdürlüğü görevine getirildi. Yumrukaya, Karaca'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

KARACA; “HER TÜRLÜ HİZMETE HAZIRIZ”

Yumrukaya’nın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Karaca, "Emre müdürümüzün ayrılmasıyla birlikte İl Sağlık Müdürlüğü görevine atandım. Yaklaşık 15 aydır Kamu Hastaneler Hizmetler Başkanlığı görevini yürütmekteydim. Farklı bir yerde değilim, ekibim ve arkadaşlarım aynı. Uzun yıllar da Akhisar'da Başhekimlik yaptım. İnşallah bundan sonraki süreçte de Manisa'mıza bir şeyler katmaya çalışacağım. Her türlü hizmete hazırız. Gerçekleştirdiğiniz ziyaretten dolayı teşekkür ederim." dedi.

“TÜM PERSONELİN SEVGİSİNİ KAZANMIŞ”

Karaca döneminde sağlık yatırımlarının hız kazanacağını vurgulayan Yumrukaya, "Müdürümüzü çok yakından tanıyoruz. Bizim yeni görevimiz, 24 yıldır Akhisar'da hizmet veren müdürümüzü Manisa'ya tanıtmaktır. Müdürümüz sayesinde, sağlık anlamında çok güzel değişiklikler ve yatırımlar olacak. Güler yüzü ve sempatik tavırlarıyla tüm personelin sevgisini kazanmış durumda. Başarılarının devamını diliyorum." açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.