Yumrukaya Ve Çelik Yarın Cafe 236’Dan Canlı Yayınla Etv Ekranlarında Olacak

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2021 - 15:41, Güncelleme: 28.07.2021 - 15:41
 

Yumrukaya Ve Çelik Yarın Cafe 236’Dan Canlı Yayınla Etv Ekranlarında Olacak

Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i makamında ziyaret etti. Şehzadeler Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı projeler hakkında da konuşulan ziyaret sonrası açıklama yapan Yumrukaya; “Şehzadeler Belediyemiz kültürel, tarihi ve sosyal açıdan ilçemize çok kıymetli yatırımlar kazandırdı. Manisa’ya dışarıdan gelen vatandaşlarımızın Şehzadeler Park’ı görmeden şehirden ayrılmadığını çok iyi biliyorum. Ayrıca mahallenin ihtiyacı olan Sancaklıiğdecik çok amaçlı salon ve düğün salonu hizmete açıldı. Bunların detaylarını kendilerinden dinlemekten son derece mutluluk duydum.” “HERKESİ EKRAN BAŞINA BEKLİYORUZ” Ziyaret sonrası Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve ekibini Cafe 236 Lounge’da kahvaltıya davet eden Yumrukaya; “Başkanımızdan dinlediklerimi vatandaşlarımızın da bilmesini istedim. Cafe 236 Lounge’dan 29 Temmuz saat 11:00’de ETV ekranlarından bir canlı yayın gerçekleştireceğiz. Herkesi ekran başına bekliyoruz.” dedi.

Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i makamında ziyaret etti. Şehzadeler Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı projeler hakkında da konuşulan ziyaret sonrası açıklama yapan Yumrukaya; “Şehzadeler Belediyemiz kültürel, tarihi ve sosyal açıdan ilçemize çok kıymetli yatırımlar kazandırdı. Manisa’ya dışarıdan gelen vatandaşlarımızın Şehzadeler Park’ı görmeden şehirden ayrılmadığını çok iyi biliyorum. Ayrıca mahallenin ihtiyacı olan Sancaklıiğdecik çok amaçlı salon ve düğün salonu hizmete açıldı. Bunların detaylarını kendilerinden dinlemekten son derece mutluluk duydum.”

“HERKESİ EKRAN BAŞINA BEKLİYORUZ”

Ziyaret sonrası Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve ekibini Cafe 236 Lounge’da kahvaltıya davet eden Yumrukaya; “Başkanımızdan dinlediklerimi vatandaşlarımızın da bilmesini istedim. Cafe 236 Lounge’dan 29 Temmuz saat 11:00’de ETV ekranlarından bir canlı yayın gerçekleştireceğiz. Herkesi ekran başına bekliyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.