YUMRUKAYA VE GÖDE’DEN BAŞKAN PEKAR’A ZİYARET

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.11.2022 - 17:53, Güncelleme: 09.11.2022 - 17:53
 

YUMRUKAYA VE GÖDE’DEN BAŞKAN PEKAR’A ZİYARET

Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya ve Denge Gazetesi köşe yazarı Doğan Göde, Manisa Kamyoncular ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin yeni başkanı İbrahim Pekar ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.
Manisa Kamyoncular ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi başkan yardımcıları; Mehmet İnan, Ali Oktay, Cem Evren ve Denetleme Kurulu Başkanı Ulaş Omak da yapılan görüşmede yer aldı. Yumrukaya ve Göde, başkan İbrahim Pekar'a hayırlı olsun dileklerini ilettiler. YUMRUKAYA’DAN BAŞARILAR DİLEĞİ Başkan Pekar’a çalışmalarında kolaylıklar dileyen Yumrukaya, "İbrahim Pekar Manisa'nın sevilen esnaflarındandır. Yeni ekibiyle birlikte yönetime geldi. Burası çok büyük bir kurum. Tüm fabrikaların yükünü çeken bir kurum. Manisa’mıza daha iyi hizmetler vereceğinizden bir şüphemiz yok. Göreve gelen başkan Pekar ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum." açıklamasında bulundu. “408 TANE FAAL ÜYEMİZ VAR” Pekar, "Çok güçlü bir kooperatif olarak nam saldık. 2006 yılında Sayın Bülent Arınç'ın Meclis Başkanlı'ğı döneminde burası 55 bin m2 olarak inşa edildi. Bize sunulan bu tesis için Bülent Arınç ve Bülent Kar'a teşekkür ediyorum. 16 yıldan beri faaliyetimizi buradan vermekteyiz. 600 tane TIR ve kamyonla hizmet vermekteyiz. Avrupa'ya araçlarımız gidip gelmektedir. İşlerde ufak bir durgunluk yaşasak dahi, çok şükür ayaktayız. 408 tane faal üyemiz var. Bunların 315 tanesi TIR, geriye kalanlar da kamyon olarak hizmet vermektedir. En az maliyetle organizasyon yapmaya çalışıyoruz.” dedi.
Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya ve Denge Gazetesi köşe yazarı Doğan Göde, Manisa Kamyoncular ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin yeni başkanı İbrahim Pekar ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Manisa Kamyoncular ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi başkan yardımcıları; Mehmet İnan, Ali Oktay, Cem Evren ve Denetleme Kurulu Başkanı Ulaş Omak da yapılan görüşmede yer aldı. Yumrukaya ve Göde, başkan İbrahim Pekar'a hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

YUMRUKAYA’DAN BAŞARILAR DİLEĞİ

Başkan Pekar’a çalışmalarında kolaylıklar dileyen Yumrukaya, "İbrahim Pekar Manisa'nın sevilen esnaflarındandır. Yeni ekibiyle birlikte yönetime geldi. Burası çok büyük bir kurum. Tüm fabrikaların yükünü çeken bir kurum. Manisa’mıza daha iyi hizmetler vereceğinizden bir şüphemiz yok. Göreve gelen başkan Pekar ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum." açıklamasında bulundu.

“408 TANE FAAL ÜYEMİZ VAR”

Pekar, "Çok güçlü bir kooperatif olarak nam saldık. 2006 yılında Sayın Bülent Arınç'ın Meclis Başkanlı'ğı döneminde burası 55 bin m2 olarak inşa edildi. Bize sunulan bu tesis için Bülent Arınç ve Bülent Kar'a teşekkür ediyorum. 16 yıldan beri faaliyetimizi buradan vermekteyiz. 600 tane TIR ve kamyonla hizmet vermekteyiz. Avrupa'ya araçlarımız gidip gelmektedir. İşlerde ufak bir durgunluk yaşasak dahi, çok şükür ayaktayız. 408 tane faal üyemiz var. Bunların 315 tanesi TIR, geriye kalanlar da kamyon olarak hizmet vermektedir. En az maliyetle organizasyon yapmaya çalışıyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.