YUMRUKAYA VE YILDIZ'DAN 'İŞBİRLİĞİ' VURGUSU

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.01.2023 - 18:06, Güncelleme: 09.01.2023 - 18:06
 

YUMRUKAYA VE YILDIZ'DAN 'İŞBİRLİĞİ' VURGUSU

Malabadi İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldız, oğlu Burak Yıldız ve Burak Yıldız'ın kardeşi Eda Yıldız, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya'yı Ofis Home mağazasında ziyaret ettiler.
Malabadi İnşaat'ın Yumrukaya'ya yaptığı ziyarette işbirliğinin devamına vurgu yapıldı. Ofis Home mağazası Genel Müdürü Batuhan Yumrukaya ve Üretim Atölyesi Sorumlusu Özkan Batki de görüşmede yer aldılar. "GÜZEL BİR İŞ ORTAKLIĞIMIZ VAR" Kalite ve güveni aradığını söyleyen Osman Yıldız, "Yoğun iş temposuna rağmen bizlere vakit ayırdığı için Yumrukaya'ya teşekkür ederim. Yıllardır süren güzel bir iş ortaklığımız var. Karşılıklı güven ve kaliteyi aradığımız için iş ortaklığımıza devam ediyoruz. Bundan sonraki çalışmalarımızda da Ofis Home ile devam etmek istiyoruz." açıklamasında bulundu. "ÇOK ÖNEMLİ BİR İNŞAAT FİRMASI" Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Yumrukaya, "Malabadi İnşaat ile uzun yıllardır işbirliği yapıyoruz. Manisamız için çok önemli bir inşaat firması. İnşa ettikleri konutlar ailelerimizin güvenle ve uzun yıllar yaşayabileceği sağlamlıkta. Malabadi İnşaat’ın daha önceki çalışmalarında olduğu gibi, gelecekte inşa edecekleri yaşam alanlarının da iç dekorasyonlarını üretmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.
Malabadi İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldız, oğlu Burak Yıldız ve Burak Yıldız'ın kardeşi Eda Yıldız, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya'yı Ofis Home mağazasında ziyaret ettiler.

Malabadi İnşaat'ın Yumrukaya'ya yaptığı ziyarette işbirliğinin devamına vurgu yapıldı. Ofis Home mağazası Genel Müdürü Batuhan Yumrukaya ve Üretim Atölyesi Sorumlusu Özkan Batki de görüşmede yer aldılar.

"GÜZEL BİR İŞ ORTAKLIĞIMIZ VAR"

Kalite ve güveni aradığını söyleyen Osman Yıldız, "Yoğun iş temposuna rağmen bizlere vakit ayırdığı için Yumrukaya'ya teşekkür ederim. Yıllardır süren güzel bir iş ortaklığımız var. Karşılıklı güven ve kaliteyi aradığımız için iş ortaklığımıza devam ediyoruz. Bundan sonraki çalışmalarımızda da Ofis Home ile devam etmek istiyoruz." açıklamasında bulundu.

"ÇOK ÖNEMLİ BİR İNŞAAT FİRMASI"

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Yumrukaya, "Malabadi İnşaat ile uzun yıllardır işbirliği yapıyoruz. Manisamız için çok önemli bir inşaat firması. İnşa ettikleri konutlar ailelerimizin güvenle ve uzun yıllar yaşayabileceği sağlamlıkta. Malabadi İnşaat’ın daha önceki çalışmalarında olduğu gibi, gelecekte inşa edecekleri yaşam alanlarının da iç dekorasyonlarını üretmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.