YUMRUKAYA’DAN BAŞKAN KIRLI’YA ZİYARET

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2022 - 18:40, Güncelleme: 28.11.2022 - 18:40
 

YUMRUKAYA’DAN BAŞKAN KIRLI’YA ZİYARET

Manisa Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Halil Kırlı, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya'yı ve Denge Gazetesi yazarı Doğan Göde'yi makamında ağırladı. Yapılan görüşmeye Manisa Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyesi Erdinç Ödeker de katıldı. "ETV EKRANLARINDAN SESİMİZİ DUYURDUK" Son seçimlerde tekrar seçilerek görevine devam eden Başkan Kırlı, "ETV ve Denge Gazetesi ile bugüne kadar birlik ve beraberlik içinde Manisalılara ve odadaki üyelerimize hizmetlerde bulunduk. Üyelerimize yaptığımız hizmetleri gazete ve ETV ekranlarından sesimizi duyurduk ve bundan sonra da beraberliğimizi sürdüreceğiz." açıklamasında bulundu. YUMRUKAYA'DAN BAŞKAN KIRLI'YA TEŞEKKÜR Yumrukaya, "Bizleri makamında ağırlayan Başkan Kırlı'ya teşekkür ediyorum. Başkan Kırlı ve heyetinin başarılı çalışmalarını gönülden tebrik ediyorum. Manisa Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası ve ETV, Denge Gazetesi olarak uzun zamandır güzel bir birlikteliğimiz var. Her zaman başkan Kırlı’nın sesini basından duyurduk, duyurmaya da devam edeceğiz." ifadesinde bulundu.

Manisa Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Halil Kırlı, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya'yı ve Denge Gazetesi yazarı Doğan Göde'yi makamında ağırladı. Yapılan görüşmeye Manisa Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyesi Erdinç Ödeker de katıldı.

"ETV EKRANLARINDAN SESİMİZİ DUYURDUK"

Son seçimlerde tekrar seçilerek görevine devam eden Başkan Kırlı, "ETV ve Denge Gazetesi ile bugüne kadar birlik ve beraberlik içinde Manisalılara ve odadaki üyelerimize hizmetlerde bulunduk. Üyelerimize yaptığımız hizmetleri gazete ve ETV ekranlarından sesimizi duyurduk ve bundan sonra da beraberliğimizi sürdüreceğiz." açıklamasında bulundu.

YUMRUKAYA'DAN BAŞKAN KIRLI'YA TEŞEKKÜR

Yumrukaya, "Bizleri makamında ağırlayan Başkan Kırlı'ya teşekkür ediyorum. Başkan Kırlı ve heyetinin başarılı çalışmalarını gönülden tebrik ediyorum. Manisa Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası ve ETV, Denge Gazetesi olarak uzun zamandır güzel bir birlikteliğimiz var. Her zaman başkan Kırlı’nın sesini basından duyurduk, duyurmaya da devam edeceğiz." ifadesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.