ZAFER PARTİSİ MANİSA’DA TERZİOĞLU DÖNEMİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.11.2022 - 14:38, Güncelleme: 14.11.2022 - 14:38
 

ZAFER PARTİSİ MANİSA’DA TERZİOĞLU DÖNEMİ

Manisa Zafer Partisi İl Gençlik Kolları Başkanlığına Alperen Terzioğlu getirildi. Başkan Terzioğlu, “İl Gençlik kollarımız ve 17 ilçe gençlik kollarımız ve ile birlikte zafer partisi için gece gündüz var gücümüz ile çalışacağız” açıklamasında bulundu.
Zafer Partisi Manisa’da gücüne güç katmaya devam ediyor. Daha önce sivil toplum kuruluşlarında üst görevler alan ve 15. dönem TBMM Manisa İl Öğrenci Meclis başkanlığı yapan Manisa ve Saruhanlı’nın sevilen esnaflarından Alperen Terzioğlu 23 kişilik yönetim ekibiyle Zafer Partisi Gençlik Kolları Manisa İl Başkanı olarak göreve başladı. Başkan Terzioğlu ekibiyle ve teşkilatlanmasıyla Zafer Partisi Manisa İl Başkanı Mevlüt Efe Özer’in talimatlarıyla Manisa’da çok aktif ve güçlü bir siyaset yapacağını açıkladı. “VAR GÜCÜMÜZ İLE ÇALIŞACAĞIZ” Başkan Alperen Terzioğlu yaptığı açıklamada, “23 kişilik yönetim ekibimle Zafer Partisi Gençlik Kolları Manisa İl Başkanı olarak göreve başladım. Manisa’mıza Ülkemize hayırlı olsun. İl Gençlik kollarımız ve 17 ilçe gençlik kollarımız ve ile birlikte zafer partisi için gece gündüz var gücümüz ile çalışacağız.” dedi. YÖNETİM EKİBİ; Burak Çetin: İl Başkan Vekili Emre Kaplan: Teşkilat 2. Başkanı Faruk Kara: İl Disiplin Başkanı Yılmaz Özgüç: Teşkilatlandırmadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yağız Özhelvacı: Zafer Lise Başkanı Atınç Paşa: Sosyal Faaliyetlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Kürşat Yılmaz: İl Başkan Danışmanı Ayberk Eker: Sosyal Medya ve Basından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Batuhan Ocak: Türk Dünyasından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Berat Bilgin: Zafer Lise Başkan Vekili Efe Paşa: Sosyal Yardımlaşmadan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Dişçioğlu: Taşralardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı İsmail Güvercin: İl Başkan Danışmanı Kürşat Akkuş: Zafer Üniversite Başkanı Mehmet Ali Boz: Esnaftan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Göral: İl Başkan Danışmanı Mehmetcan Durak: STK’lardan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Melih Mamur: Ekonomi ve Mali işlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sadık Sarıbaş: İl Başkan Danışmanı Efe Tarakçıoğlu: İl Başkan Yardımcısı Emre Öksüz: Özel Kalem
Manisa Zafer Partisi İl Gençlik Kolları Başkanlığına Alperen Terzioğlu getirildi. Başkan Terzioğlu, “İl Gençlik kollarımız ve 17 ilçe gençlik kollarımız ve ile birlikte zafer partisi için gece gündüz var gücümüz ile çalışacağız” açıklamasında bulundu.

Zafer Partisi Manisa’da gücüne güç katmaya devam ediyor. Daha önce sivil toplum kuruluşlarında üst görevler alan ve 15. dönem TBMM Manisa İl Öğrenci Meclis başkanlığı yapan Manisa ve Saruhanlı’nın sevilen esnaflarından Alperen Terzioğlu 23 kişilik yönetim ekibiyle Zafer Partisi Gençlik Kolları Manisa İl Başkanı olarak göreve başladı. Başkan Terzioğlu ekibiyle ve teşkilatlanmasıyla Zafer Partisi Manisa İl Başkanı Mevlüt Efe Özer’in talimatlarıyla Manisa’da çok aktif ve güçlü bir siyaset yapacağını açıkladı.

“VAR GÜCÜMÜZ İLE ÇALIŞACAĞIZ”

Başkan Alperen Terzioğlu yaptığı açıklamada, “23 kişilik yönetim ekibimle Zafer Partisi Gençlik Kolları Manisa İl Başkanı olarak göreve başladım. Manisa’mıza Ülkemize hayırlı olsun. İl Gençlik kollarımız ve 17 ilçe gençlik kollarımız ve ile birlikte zafer partisi için gece gündüz var gücümüz ile çalışacağız.” dedi.

YÖNETİM EKİBİ;

Burak Çetin: İl Başkan Vekili
Emre Kaplan: Teşkilat 2. Başkanı
Faruk Kara: İl Disiplin Başkanı
Yılmaz Özgüç: Teşkilatlandırmadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı
Yağız Özhelvacı: Zafer Lise Başkanı
Atınç Paşa: Sosyal Faaliyetlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı
Kürşat Yılmaz: İl Başkan Danışmanı
Ayberk Eker: Sosyal Medya ve Basından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı
Batuhan Ocak: Türk Dünyasından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı
Berat Bilgin: Zafer Lise Başkan Vekili
Efe Paşa: Sosyal Yardımlaşmadan sorumlu İl Başkan Yardımcısı
Hüseyin Dişçioğlu: Taşralardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı
İsmail Güvercin: İl Başkan Danışmanı
Kürşat Akkuş: Zafer Üniversite Başkanı
Mehmet Ali Boz: Esnaftan sorumlu İl Başkan Yardımcısı
Mehmet Göral: İl Başkan Danışmanı
Mehmetcan Durak: STK’lardan sorumlu İl Başkan Yardımcısı
Melih Mamur: Ekonomi ve Mali işlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı
Sadık Sarıbaş: İl Başkan Danışmanı
Efe Tarakçıoğlu: İl Başkan Yardımcısı
Emre Öksüz: Özel Kalem

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.