ZAFER PARTİSİ MANİSA’DA TOPLU ROZET TAKMA TÖRENİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.11.2022 - 14:14, Güncelleme: 21.11.2022 - 14:14
 

ZAFER PARTİSİ MANİSA’DA TOPLU ROZET TAKMA TÖRENİ

Zafer Partisi Manisa İl Teşkilatına katılan 35 üyeye toplu rozet takma töreni gerçekleşti. Zafer Partisi Manisa İl Başkanı Mevlüt Efe Özer, “Manisa için oluşan tüm sorunlarımızı birlikte aşacağımıza inanıyorum.” ifadesinde bulundu.
Zafer Partisi Manisa İl Teşkilatı, Zafer Partisi Manisa İl Başkanı Mevlüt Efe Özer başkanlığında Özel bir işletmede parti yönetimine ve partiye yeni katılan üyelere birlik beraberlik yemeği verdi. Yemek sonrası Zafer Partisine yeni katılan Zafer Partisi Manisa Gençlik Kolları İl Başkanı Alperen Terzioğlu ve ekibine, kadın kollarına yeni katılan üyelere rozet takma töreni gerçekleşti. “SORUNLARIMIZI AŞACAĞIMIZA İNANIYORUM” Zafer Partisi Manisa İl Başkanı Mevlüt Efe Özer her geçen gün partinin güçlendiğine vurgu yaparak 35 yeni üyenin daha rozetleri takıldığını aktardı. Başkan Özer sözlerine şöyle devam etti; "Bugün parti yönetiminle ve partimize yani katılan üyelerimizle akşam yemeğinde bir araya geldik. Bu akşam 35 yeni üyemize rozetlerini taktık. Ekonomik olarak hep birlikte dar boğazdan geçtiğimiz şu günlerde bizlere olan desteğinizi görüyorum ve Manisa için oluşan tüm sorunlarımızı birlikte aşacağımıza inanıyorum. Zafer Partisi olarak her zaman büyük bir özgüven içinde yeniden Atatürk çizgisinde Türk milliyetçiliğini diriltmeyi hedefledik ve hiçbir çıkar gözetmeden bu yola baş koyduk. Yaşanılan tüm zorluklara ve tehditlere rağmen, Zafer Partisi sosyo-kültürel alandan ekonomiye kadar pek çok alanda çözümler üretmekte ve bu çözümleri üretirken daima Türk milletinin çıkarlarını ön planda tutmaktadır. Henüz 1. Yılını dolduran bir partiyiz ancak, Atamızdan bize geçen yüz yıllık bir tecrübeye ve bilgi birikimine sahip bir parti olduğumuzu ve her geçen gün geliştiğimizi belirtmek isterim. Partimizin ve bizlerin Manisa’mızı aydınlık yarınlara taşıyacağına olan inancım tamdır" ifadelerini kullandı. BAŞKAN TERZİOĞLU’NDAN MÜLTECİ AÇIKLAMASI Zafer Partisi Manisa Gençlik Kolları İl Başkanı Alperen Terzioğlu ise Zafer Partisi saflarına ekibinle birlikte katıldıkları için mutlu olduklarını dile getirdi. Başkan Terzioğlu, "Yaklaşık yüzyıl önce atalarımızın verdiği kurtuluş mücadelemizi bugün mültecilerle vermek üzere karşı karşıyayız. Bundan yüzyıl önce Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının 350 bin kişiye verdiği bu mücadeleyi bizler bugün 13 milyon sığınmacıya karşı vermek üzere karşı karşıyız. Bizler ben ve yönetimin olarak çalışmaya hazırız" şeklinde konuştu.
Zafer Partisi Manisa İl Teşkilatına katılan 35 üyeye toplu rozet takma töreni gerçekleşti. Zafer Partisi Manisa İl Başkanı Mevlüt Efe Özer, “Manisa için oluşan tüm sorunlarımızı birlikte aşacağımıza inanıyorum.” ifadesinde bulundu.

Zafer Partisi Manisa İl Teşkilatı, Zafer Partisi Manisa İl Başkanı Mevlüt Efe Özer başkanlığında Özel bir işletmede parti yönetimine ve partiye yeni katılan üyelere birlik beraberlik yemeği verdi. Yemek sonrası Zafer Partisine yeni katılan Zafer Partisi Manisa Gençlik Kolları İl Başkanı Alperen Terzioğlu ve ekibine, kadın kollarına yeni katılan üyelere rozet takma töreni gerçekleşti.

SORUNLARIMIZI AŞACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Zafer Partisi Manisa İl Başkanı Mevlüt Efe Özer her geçen gün partinin güçlendiğine vurgu yaparak 35 yeni üyenin daha rozetleri takıldığını aktardı. Başkan Özer sözlerine şöyle devam etti; "Bugün parti yönetiminle ve partimize yani katılan üyelerimizle akşam yemeğinde bir araya geldik. Bu akşam 35 yeni üyemize rozetlerini taktık. Ekonomik olarak hep birlikte dar boğazdan geçtiğimiz şu günlerde bizlere olan desteğinizi görüyorum ve Manisa için oluşan tüm sorunlarımızı birlikte aşacağımıza inanıyorum. Zafer Partisi olarak her zaman büyük bir özgüven içinde yeniden Atatürk çizgisinde Türk milliyetçiliğini diriltmeyi hedefledik ve hiçbir çıkar gözetmeden bu yola baş koyduk. Yaşanılan tüm zorluklara ve tehditlere rağmen, Zafer Partisi sosyo-kültürel alandan ekonomiye kadar pek çok alanda çözümler üretmekte ve bu çözümleri üretirken daima Türk milletinin çıkarlarını ön planda tutmaktadır. Henüz 1. Yılını dolduran bir partiyiz ancak, Atamızdan bize geçen yüz yıllık bir tecrübeye ve bilgi birikimine sahip bir parti olduğumuzu ve her geçen gün geliştiğimizi belirtmek isterim. Partimizin ve bizlerin Manisa’mızı aydınlık yarınlara taşıyacağına olan inancım tamdır" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN TERZİOĞLU’NDAN MÜLTECİ AÇIKLAMASI

Zafer Partisi Manisa Gençlik Kolları İl Başkanı Alperen Terzioğlu ise Zafer Partisi saflarına ekibinle birlikte katıldıkları için mutlu olduklarını dile getirdi. Başkan Terzioğlu, "Yaklaşık yüzyıl önce atalarımızın verdiği kurtuluş mücadelemizi bugün mültecilerle vermek üzere karşı karşıyayız. Bundan yüzyıl önce Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının 350 bin kişiye verdiği bu mücadeleyi bizler bugün 13 milyon sığınmacıya karşı vermek üzere karşı karşıyız. Bizler ben ve yönetimin olarak çalışmaya hazırız" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.