Alaşehir Belediyesi güneş enerjisinden faydalanacak

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.05.2019 - 11:28, Güncelleme: 21.05.2019 - 11:28
 

Alaşehir Belediyesi güneş enerjisinden faydalanacak

Alaşehir Belediyesi belediyeye ait akaryakıt istasyonlarına kurduğu sistemle güneş enerjisinden faydalanmaya başladı. Alaşehir Belediyesi daha çevreci bir gelecek için yatırımlarına hız kazandırdı. Belediyeye ait Uluderbent Mahallesi ve...
Alaşehir Belediyesi belediyeye ait akaryakıt istasyonlarına kurduğu sistemle güneş enerjisinden faydalanmaya başladı. Alaşehir Belediyesi daha çevreci bir gelecek için yatırımlarına hız kazandırdı. Belediyeye ait Uluderbent Mahallesi ve Alaşehir merkezde bulunan akaryakıt istasyonlarında kurulan sistemle birlikte gece aydınlatma elektriğini güneş enerjisinden üretmeye başlandı. Uluderbent Mahallesindeki akaryakıt istasyonunda 7, Alaşehir ilçe merkezindeki akaryakıt istasyonunda ise 8 panelden oluşan sistemle, her iki akaryakıt istasyonunun gece aydınlatmalarının tamamı, güneş enerjisinden karşılanıyor. Kurulan sistemleri yerinde inceleyen Alaşehir Belediye başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, "Belediye olarak her alanda tasarruf edeceğiz. Her birimi en ekonomik biçimde kullanacağız. Çağımızın yenilenebilir enerjisi olan ve aynı zamanda ekonomik olan güneş enerjisinden faydalanacağız. Amacımız hem ekonomik olmak hem de çevremizi korumak olacaktır" dedi.
Alaşehir Belediyesi belediyeye ait akaryakıt istasyonlarına kurduğu sistemle güneş enerjisinden faydalanmaya başladı. Alaşehir Belediyesi daha çevreci bir gelecek için yatırımlarına hız kazandırdı. Belediyeye ait Uluderbent Mahallesi ve...

Alaşehir Belediyesi belediyeye ait akaryakıt istasyonlarına kurduğu sistemle güneş enerjisinden faydalanmaya başladı.

Alaşehir Belediyesi daha çevreci bir gelecek için yatırımlarına hız kazandırdı. Belediyeye ait Uluderbent Mahallesi ve Alaşehir merkezde bulunan akaryakıt istasyonlarında kurulan sistemle birlikte gece aydınlatma elektriğini güneş enerjisinden üretmeye başlandı. Uluderbent Mahallesindeki akaryakıt istasyonunda 7, Alaşehir ilçe merkezindeki akaryakıt istasyonunda ise 8 panelden oluşan sistemle, her iki akaryakıt istasyonunun gece aydınlatmalarının tamamı, güneş enerjisinden karşılanıyor.

Kurulan sistemleri yerinde inceleyen Alaşehir Belediye başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, "Belediye olarak her alanda tasarruf edeceğiz. Her birimi en ekonomik biçimde kullanacağız. Çağımızın yenilenebilir enerjisi olan ve aynı zamanda ekonomik olan güneş enerjisinden faydalanacağız. Amacımız hem ekonomik olmak hem de çevremizi korumak olacaktır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.