Ayakkabıcılar Odasında 16 yıllık başkana veda

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2018 - 17:48, Güncelleme: 23.01.2018 - 17:48
 

Ayakkabıcılar Odasında 16 yıllık başkana veda

Manisa Ayakkabıcılar Esnaf Odası olağan genel kurulunda 16 yıllık mevcut başkan Mehmet Narin aday olmazken, 2 adayın yarıştığı başkanlığı Ahmet Akçın kazandı.Manisa Ayakkabıcılar Esnaf Odası’nda 1988 yılından beri oda yönetiminde...
Manisa Ayakkabıcılar Esnaf Odası olağan genel kurulunda 16 yıllık mevcut başkan Mehmet Narin aday olmazken, 2 adayın yarıştığı başkanlığı Ahmet Akçın kazandı.Manisa Ayakkabıcılar Esnaf Odası’nda 1988 yılından beri oda yönetiminde bulunan ve 2002 yılından beri başkanlık görevini sürdüren 16 yıllık başkan Mehmet Narin, Olağan Genel Kurul’da yeniden başkanlığa aday olmadı. Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Konferans Salonunda gerçekleşen genel kurulda Bayram Tokgöz ve Ahmet Akçın yarıştı. Divan Başkanlığına MESOB Başkanı Hasan Geriter seçildiği genel kurulda konuşma yaparak üyelere veda eden Mehmet Narin, 1988 yılında odaya girdiğini ve bugüne kadar severek hizmet ettiğini belirterek, “Ancak zamanla 300-400 olan üye sayımız 170’lere düştü. Bizim işimiz maddi değil manevidir. Göreve gelecek olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum ve odaya, ayakkabına fuarına sahip çıkmalarını istiyorum” diye konuştu. MESOB Başkanvekili ve Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener, bugüne kadar yaptığı katkılar nedeniyle MESOB adına Ahi Evran heykeli hediye etti. MESOB Başkanı Hasan Geriter de oda adına plaket takdim etti. Başkan adayları Bayram Tokgöz ve Ahmet Akçın de birer konuşma yaparak, genel kurulun hayırlı olmasını diledi. Konuşmaların ardından geçekleştirilen seçimlerde 173 delegeden 132’si oy kullandı. 2 oy geçersiz sayılırken, Ahmet Akçın 74 oyla odanın yeni başkanı seçildi. Bayram Tokgöz ise 54 oyda kaldı.Ayakkabıcılar Esnaf Odası’nın yeni başkanı Ahmet Akçın’ın yönetiminde Ali Pişken, Cengiz Tanıl, Mehmet Murat Kalın, İbrahim Darcan, Salih Zeki Ömürlü ve Ali Şahin yer aldı.
Manisa Ayakkabıcılar Esnaf Odası olağan genel kurulunda 16 yıllık mevcut başkan Mehmet Narin aday olmazken, 2 adayın yarıştığı başkanlığı Ahmet Akçın kazandı.Manisa Ayakkabıcılar Esnaf Odası’nda 1988 yılından beri oda yönetiminde...

Manisa Ayakkabıcılar Esnaf Odası olağan genel kurulunda 16 yıllık mevcut başkan Mehmet Narin aday olmazken, 2 adayın yarıştığı başkanlığı Ahmet Akçın kazandı.

Manisa Ayakkabıcılar Esnaf Odası’nda 1988 yılından beri oda yönetiminde bulunan ve 2002 yılından beri başkanlık görevini sürdüren 16 yıllık başkan Mehmet Narin, Olağan Genel Kurul’da yeniden başkanlığa aday olmadı. Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Konferans Salonunda gerçekleşen genel kurulda Bayram Tokgöz ve Ahmet Akçın yarıştı. Divan Başkanlığına MESOB Başkanı Hasan Geriter seçildiği genel kurulda konuşma yaparak üyelere veda eden Mehmet Narin, 1988 yılında odaya girdiğini ve bugüne kadar severek hizmet ettiğini belirterek, “Ancak zamanla 300-400 olan üye sayımız 170’lere düştü. Bizim işimiz maddi değil manevidir. Göreve gelecek olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum ve odaya, ayakkabına fuarına sahip çıkmalarını istiyorum” diye konuştu. MESOB Başkanvekili ve Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener, bugüne kadar yaptığı katkılar nedeniyle MESOB adına Ahi Evran heykeli hediye etti. MESOB Başkanı Hasan Geriter de oda adına plaket takdim etti. Başkan adayları Bayram Tokgöz ve Ahmet Akçın de birer konuşma yaparak, genel kurulun hayırlı olmasını diledi. Konuşmaların ardından geçekleştirilen seçimlerde 173 delegeden 132’si oy kullandı. 2 oy geçersiz sayılırken, Ahmet Akçın 74 oyla odanın yeni başkanı seçildi. Bayram Tokgöz ise 54 oyda kaldı.

Ayakkabıcılar Esnaf Odası’nın yeni başkanı Ahmet Akçın’ın yönetiminde Ali Pişken, Cengiz Tanıl, Mehmet Murat Kalın, İbrahim Darcan, Salih Zeki Ömürlü ve Ali Şahin yer aldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.