Başkan Ergün’den çocuklara yarıyıl hediyesi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2018 - 12:22, Güncelleme: 25.01.2018 - 12:22
 

Başkan Ergün’den çocuklara yarıyıl hediyesi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, şubat ayı sonuna kadar Atatürk Kent Park’ta yer alan oyun gruplarının 6-15 yaş arası çocuklara gün boyunca ücretsiz yaparak karne hediyesi verdi.Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz...
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, şubat ayı sonuna kadar Atatürk Kent Park’ta yer alan oyun gruplarının 6-15 yaş arası çocuklara gün boyunca ücretsiz yaparak karne hediyesi verdi.Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Başkan Ergün, karnelerini alarak yarıyıl tatiline giren öğrencilere, Atatürk Kent Park’taki, zipline, atlama kulesi, tırmanış kulesi, ip parkuru, yapay tırmanış, ışık oyunlarının oynandığı oyuncaklara ücretsiz bineceklerinin müjdesini verdi. Minik öğrenciler, bugünden itibaren Şubat ayı sonuna kadar herhangi bir ücret ödemeden oyun gruplarından yararlanabilecek. Tüm öğrencilere bir kez daha iyi tatiller dileklerini ileten Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Büyük önderimizin izinde geleceğimizin teminatları olan çocuklarımıza en güzel hizmetleri verebilmek adına Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak ne gerekiyorsa yapıyoruz. Atatürk Kent Park’taki oyun gruplarımız Şubat ayı sonuna kadar 6-15 yaş arası çocuklarımıza ücretsiz olarak hizmet verecek. Çocuklarımız, gülsün, eğlensin, arkadaşları ile güzel vakit geçirsinler” diye konuştu.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, şubat ayı sonuna kadar Atatürk Kent Park’ta yer alan oyun gruplarının 6-15 yaş arası çocuklara gün boyunca ücretsiz yaparak karne hediyesi verdi.Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz...

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, şubat ayı sonuna kadar Atatürk Kent Park’ta yer alan oyun gruplarının 6-15 yaş arası çocuklara gün boyunca ücretsiz yaparak karne hediyesi verdi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Başkan Ergün, karnelerini alarak yarıyıl tatiline giren öğrencilere, Atatürk Kent Park’taki, zipline, atlama kulesi, tırmanış kulesi, ip parkuru, yapay tırmanış, ışık oyunlarının oynandığı oyuncaklara ücretsiz bineceklerinin müjdesini verdi. Minik öğrenciler, bugünden itibaren Şubat ayı sonuna kadar herhangi bir ücret ödemeden oyun gruplarından yararlanabilecek. Tüm öğrencilere bir kez daha iyi tatiller dileklerini ileten Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Büyük önderimizin izinde geleceğimizin teminatları olan çocuklarımıza en güzel hizmetleri verebilmek adına Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak ne gerekiyorsa yapıyoruz. Atatürk Kent Park’taki oyun gruplarımız Şubat ayı sonuna kadar 6-15 yaş arası çocuklarımıza ücretsiz olarak hizmet verecek. Çocuklarımız, gülsün, eğlensin, arkadaşları ile güzel vakit geçirsinler” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.