Başkan Yiğen eğitim camiasına drone hediye etti

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.08.2020 - 15:37, Güncelleme: 10.08.2020 - 15:37
 

Başkan Yiğen eğitim camiasına drone hediye etti

KULA ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANI ALİ YİĞEN, EĞİTİME DESTEK VERMEK AMACIYLA KULA KAYMAKAMLIĞI’NA DRONE HEDİYE ETTİ.
Kula Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen, eğitime destek vermek amacıyla Kula Kaymakamlığı’na drone hediye etti. Manisa’nın Kula ilçesinde eğitim alanında yürütülen çalışmalara büyük destek veren Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen, eğitim faaliyetlerinde kullanılmak üzere Kula Kaymakamlığına drone hediye etti. Öğrencilerin faaliyetlerinde kullanılmaları için aldığı droneyi Kula Kaymakamı Kemal Duru’ya teslim eden Başkan Yiğen, eğitim alanında daha fazla katkı sunacaklarını söyledi. Başkan Yiğen’in eğitim alanına yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eden Kaymakam Duru ise, droneyi öğrenciler ve eğitim camiası adına teslim aldığını ve güzel günlerde kullanılmasını temenni etti.
KULA ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANI ALİ YİĞEN, EĞİTİME DESTEK VERMEK AMACIYLA KULA KAYMAKAMLIĞI’NA DRONE HEDİYE ETTİ.

Kula Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen, eğitime destek vermek amacıyla Kula Kaymakamlığı’na drone hediye etti.

Manisa’nın Kula ilçesinde eğitim alanında yürütülen çalışmalara büyük destek veren Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen, eğitim faaliyetlerinde kullanılmak üzere Kula Kaymakamlığına drone hediye etti. Öğrencilerin faaliyetlerinde kullanılmaları için aldığı droneyi Kula Kaymakamı Kemal Duru’ya teslim eden Başkan Yiğen, eğitim alanında daha fazla katkı sunacaklarını söyledi.

Başkan Yiğen’in eğitim alanına yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eden Kaymakam Duru ise, droneyi öğrenciler ve eğitim camiası adına teslim aldığını ve güzel günlerde kullanılmasını temenni etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.