Beton yol uygulamasına tam not

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.06.2020 - 15:50, Güncelleme: 10.06.2020 - 15:50
 

Beton yol uygulamasına tam not

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, AKHİSAR İLÇESİ İLE HARMANDALI MAHALLESİ ARASINDA BAĞLANTIYI SAĞLAYAN YAKLAŞIK 3 KİLOMETRELİK YOLDA BETON YOL UYGULAMASI GERÇEKLEŞTİRDİ. MEVCUT GÜZERGAHTA İNCELEMEDE BULUNAN HARMANDALI MAHALLE MUHTARI HALİT SARIGÖZ (FOTOĞRAFTAKİ), YAPILAN ÇALIŞMA NEDENİYLE MEMNUNİYETİNİ PAYLAŞARAK MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI CENGİZ ERGÜN’E TEŞEKKÜR ETTİ.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesi ile Harmandalı Mahallesi arasında bağlantıyı sağlayan yaklaşık 3 kilometrelik yolda beton yol uygulaması gerçekleştirdi. Mevcut güzergahta incelemede bulunan Harmandalı Mahalle Muhtarı Halit Sarıgöz, yapılan çalışma nedeniyle memnuniyetini paylaşarak Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. İl genelinde yol yapım çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesi ile Harmandalı Mahallesi arasında bağlantıyı sağlayan yolda beton yol uygulaması gerçekleştirdi. Yapılan çalışmanın ardından konforlu ve güvenli bir hale gelen yolda, Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, Akhisar Muhtarlık İşleri Sorumlusu Ali Aybars Özbilgin ve Harmandalı Mahalle Muhtarı Halit Sarıgöz ile birlikte incelemede bulundu. İncelemenin ardından görüşlerini paylaşan Harmandalı Mahalle Muhtarı Halit Sarıgöz, yapılan çalışma nedeniyle memnuniyetini dile getirerek, “Mahallemizde işletmeler olması nedeniyle asfalt dayanmıyordu. Sürekli tamirat yapılıyordu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımıza bunu ilettik. Allah razı olsun, kendisi ilgilendi. Yolumuz oldu. Bizi çok büyük bir eziyetten kurtardı. Başkanımızdan, emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Şuan dört dörtlük konforlu bir yolumuz var.” dedi. Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, daha sonra ise Harmandalı Mahalle Muhtarı Halit Sarıgöz’e, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına duvar saati hediye etti. Aksoy, Harmandalı Mahallesindeki incelemenin ardından Akhisar Koordinatörlüğünde Muhtarlık İşleri Sorumlusu Ali Aybars Özbilgin’i ziyaret ederek, çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.
MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, AKHİSAR İLÇESİ İLE HARMANDALI MAHALLESİ ARASINDA BAĞLANTIYI SAĞLAYAN YAKLAŞIK 3 KİLOMETRELİK YOLDA BETON YOL UYGULAMASI GERÇEKLEŞTİRDİ. MEVCUT GÜZERGAHTA İNCELEMEDE BULUNAN HARMANDALI MAHALLE MUHTARI HALİT SARIGÖZ (FOTOĞRAFTAKİ), YAPILAN ÇALIŞMA NEDENİYLE MEMNUNİYETİNİ PAYLAŞARAK MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI CENGİZ ERGÜN’E TEŞEKKÜR ETTİ.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesi ile Harmandalı Mahallesi arasında bağlantıyı sağlayan yaklaşık 3 kilometrelik yolda beton yol uygulaması gerçekleştirdi. Mevcut güzergahta incelemede bulunan Harmandalı Mahalle Muhtarı Halit Sarıgöz, yapılan çalışma nedeniyle memnuniyetini paylaşarak Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

İl genelinde yol yapım çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesi ile Harmandalı Mahallesi arasında bağlantıyı sağlayan yolda beton yol uygulaması gerçekleştirdi. Yapılan çalışmanın ardından konforlu ve güvenli bir hale gelen yolda, Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, Akhisar Muhtarlık İşleri Sorumlusu Ali Aybars Özbilgin ve Harmandalı Mahalle Muhtarı Halit Sarıgöz ile birlikte incelemede bulundu.

İncelemenin ardından görüşlerini paylaşan Harmandalı Mahalle Muhtarı Halit Sarıgöz, yapılan çalışma nedeniyle memnuniyetini dile getirerek, “Mahallemizde işletmeler olması nedeniyle asfalt dayanmıyordu. Sürekli tamirat yapılıyordu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımıza bunu ilettik. Allah razı olsun, kendisi ilgilendi. Yolumuz oldu. Bizi çok büyük bir eziyetten kurtardı. Başkanımızdan, emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Şuan dört dörtlük konforlu bir yolumuz var.” dedi.

Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, daha sonra ise Harmandalı Mahalle Muhtarı Halit Sarıgöz’e, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına duvar saati hediye etti. Aksoy, Harmandalı Mahallesindeki incelemenin ardından Akhisar Koordinatörlüğünde Muhtarlık İşleri Sorumlusu Ali Aybars Özbilgin’i ziyaret ederek, çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.