Gümüşkafe’ye gelenlerin ateşi ölçülüyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.06.2020 - 10:05, Güncelleme: 09.06.2020 - 10:05
 

Gümüşkafe’ye gelenlerin ateşi ölçülüyor

EKONOMİK FİYATI, KALİTELİ HİZMETİ VE DOĞAL GÜZELLİĞİYLE VATANDAŞLARIN UĞRAK NOKTASI OLAN SALİHLİ BELEDİYESİ GÜMÜŞ KAFETERYA SOSYAL TESİSLERİ, KORONA VİRÜSE KARŞI TÜM TEDBİRLERİNİ ALARAK MÜŞTERİLERİNE KAPILARINI AÇTI. KAFEYE GELEN MÜŞTERİLERİN ATEŞİ ÖLÇÜLDÜKTEN SONRA İÇERİYE ALINIYOR.
Ekonomik fiyatı, kaliteli hizmeti ve doğal güzelliğiyle vatandaşların uğrak noktası olan Salihli Belediyesi Gümüş Kafeterya Sosyal Tesisleri, korona virüse karşı tüm tedbirlerini alarak müşterilerine kapılarını açtı. Kafeye gelen müşterilerin ateşi ölçüldükten sonra içeriye alınıyor. Gümüş Kafeterya Sosyal Tesisleri Sorumlusu Mehmet Şakir Çiçek, korona virüs salgını kapsamında kapalı olan tesisin tüm önlemleri alarak hizmete açıldığını söyledi. Kafe girişine dezenfektan kutusu ve hijyen paspası yerleştirildiğini belirten Çiçek, her müşterinin ateşi ölçüldükten sonra tesise alındığını belirtti. Her türlü tedbirin alındığını belirten Çiçek, “Sosyal mesafenin korunması için masalar arasına en az 1.5 metre mesafe bırakılması, aralıklı oturma düzenine geçilmesi gibi tüm önlemelerimizi aldık. Her akşamda kapatırken, temizliğimizi yapıp, kafeyi dezenfekte ediyoruz.” dedi. Çiçek, eşsiz doğa manzarasına karşı sıcak ve soğuk içeceklerin yanı sıra ızgara, kahvaltı ve fast food çeşitleri ile hizmet verdiklerini söyledi.
EKONOMİK FİYATI, KALİTELİ HİZMETİ VE DOĞAL GÜZELLİĞİYLE VATANDAŞLARIN UĞRAK NOKTASI OLAN SALİHLİ BELEDİYESİ GÜMÜŞ KAFETERYA SOSYAL TESİSLERİ, KORONA VİRÜSE KARŞI TÜM TEDBİRLERİNİ ALARAK MÜŞTERİLERİNE KAPILARINI AÇTI. KAFEYE GELEN MÜŞTERİLERİN ATEŞİ ÖLÇÜLDÜKTEN SONRA İÇERİYE ALINIYOR.

Ekonomik fiyatı, kaliteli hizmeti ve doğal güzelliğiyle vatandaşların uğrak noktası olan Salihli Belediyesi Gümüş Kafeterya Sosyal Tesisleri, korona virüse karşı tüm tedbirlerini alarak müşterilerine kapılarını açtı. Kafeye gelen müşterilerin ateşi ölçüldükten sonra içeriye alınıyor.

Gümüş Kafeterya Sosyal Tesisleri Sorumlusu Mehmet Şakir Çiçek, korona virüs salgını kapsamında kapalı olan tesisin tüm önlemleri alarak hizmete açıldığını söyledi. Kafe girişine dezenfektan kutusu ve hijyen paspası yerleştirildiğini belirten Çiçek, her müşterinin ateşi ölçüldükten sonra tesise alındığını belirtti.

Her türlü tedbirin alındığını belirten Çiçek, “Sosyal mesafenin korunması için masalar arasına en az 1.5 metre mesafe bırakılması, aralıklı oturma düzenine geçilmesi gibi tüm önlemelerimizi aldık. Her akşamda kapatırken, temizliğimizi yapıp, kafeyi dezenfekte ediyoruz.” dedi.

Çiçek, eşsiz doğa manzarasına karşı sıcak ve soğuk içeceklerin yanı sıra ızgara, kahvaltı ve fast food çeşitleri ile hizmet verdiklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.