Güvenli ulaşım için trafik işaretlemeleri yenilendi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2020 - 12:23, Güncelleme: 30.06.2020 - 12:23
 

Güvenli ulaşım için trafik işaretlemeleri yenilendi

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ALAŞEHİR İLÇE MERKEZİNDE YAYA GEÇİDİ VE OTOBÜS DURAĞI İŞARETLEME UYGULAMALARINI YENİLEDİ. YAPILAN UYGULAMAYLA, İŞARETLEMELER DAHA GÖRÜNÜR HALE GETİRİLEREK, ARAÇ VE YAYA TRAFİĞİ GÜVENLİ HALE GETİRİLDİ.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir ilçe merkezinde yaya geçidi ve otobüs durağı işaretleme uygulamalarını yeniledi. Yapılan uygulamayla, işaretlemeler daha görünür hale getirilerek, araç ve yaya trafiği güvenli hale getirildi. İl genelinde trafik güvenliğinin sağlanması için çalışmalarını yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir ilçe merkezinde yaya geçidi ve otobüs durağı işaretleme uygulamalarını yeniledi. Araç ve yaya trafiğinin daha sağlıklı işlemesi amacıyla yapılan çalışma hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, “Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı güzergahlarda yaya geçidi ve otobüs durağı işaretleme uygulamalarını yeniledik. Yapılan çalışmayla birlikte, işaretlemeler daha görünür hale geldi. Trafik güvenliğinin daha sağlıklı işlemesi için, çalışmalarımız devam edecek” dedi.
MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ALAŞEHİR İLÇE MERKEZİNDE YAYA GEÇİDİ VE OTOBÜS DURAĞI İŞARETLEME UYGULAMALARINI YENİLEDİ. YAPILAN UYGULAMAYLA, İŞARETLEMELER DAHA GÖRÜNÜR HALE GETİRİLEREK, ARAÇ VE YAYA TRAFİĞİ GÜVENLİ HALE GETİRİLDİ.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir ilçe merkezinde yaya geçidi ve otobüs durağı işaretleme uygulamalarını yeniledi. Yapılan uygulamayla, işaretlemeler daha görünür hale getirilerek, araç ve yaya trafiği güvenli hale getirildi.

İl genelinde trafik güvenliğinin sağlanması için çalışmalarını yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir ilçe merkezinde yaya geçidi ve otobüs durağı işaretleme uygulamalarını yeniledi. Araç ve yaya trafiğinin daha sağlıklı işlemesi amacıyla yapılan çalışma hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, “Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı güzergahlarda yaya geçidi ve otobüs durağı işaretleme uygulamalarını yeniledik. Yapılan çalışmayla birlikte, işaretlemeler daha görünür hale geldi. Trafik güvenliğinin daha sağlıklı işlemesi için, çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.