Jeopark Belediyeler Birliği yılın ilk toplantısını yaptı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.06.2020 - 16:22, Güncelleme: 09.06.2020 - 16:22
 

Jeopark Belediyeler Birliği yılın ilk toplantısını yaptı

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, KULA BELEDİYESİ VE SALİHLİ BELEDİYESİ İŞBİRLİĞİNDE KURULAN JEOPARK BELEDİYELER BİRLİĞİ’NİN 2020 YILININ İLK OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI, SALİHLİ BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ KAYDA BAŞKANLIĞINDA MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ENCÜMEN SALONU’NDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğinde kurulan Jeopark Belediyeler Birliği’nin 2020 yılının ilk olağan meclis toplantısı, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda başkanlığında Manisa Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirildi. Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’nın başkanlık ettiği toplantıda, gündeme alınan 5 madde meclis üyeleri tarafından görüşülerek karara bağlandı. Başkan Kayda, alınan kararların Manisa, Kula ve Salihli’ye hayırlı olmasını diledi. Jeopark Belediyeler Birliği’nin tanıtım anlamında büyük bir görev üstlendiğini belirten Başkan Kayda, “Birliğimiz, Avrupa Jeoparklar Ağı üyesi. Manisa, Kula ve Salihli başta olmak üzere güzel ülkemizi birliğimiz sayesinde tüm dünyaya tanıtıyoruz. Kula-Salihli Jeoparkı, tarihi, volkanik ve doğal güzellikleriyle ziyaretçilerini bekliyor” dedi. Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda başkanlığındaki toplantıya, Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Harun Yıldız, Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı Sibel Akın, Mali Hizmetler Dairesi Başkanı Serdar Sidar ve Jeopark Belediyeler Birliği meclis üyeleri katıldı. İlgili gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda, Jeopark Belediyeler Birliği Encümen Üyeleri ile Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeleri seçildi.
MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, KULA BELEDİYESİ VE SALİHLİ BELEDİYESİ İŞBİRLİĞİNDE KURULAN JEOPARK BELEDİYELER BİRLİĞİ’NİN 2020 YILININ İLK OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI, SALİHLİ BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ KAYDA BAŞKANLIĞINDA MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ENCÜMEN SALONU’NDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğinde kurulan Jeopark Belediyeler Birliği’nin 2020 yılının ilk olağan meclis toplantısı, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda başkanlığında Manisa Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirildi.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’nın başkanlık ettiği toplantıda, gündeme alınan 5 madde meclis üyeleri tarafından görüşülerek karara bağlandı. Başkan Kayda, alınan kararların Manisa, Kula ve Salihli’ye hayırlı olmasını diledi. Jeopark Belediyeler Birliği’nin tanıtım anlamında büyük bir görev üstlendiğini belirten Başkan Kayda, “Birliğimiz, Avrupa Jeoparklar Ağı üyesi. Manisa, Kula ve Salihli başta olmak üzere güzel ülkemizi birliğimiz sayesinde tüm dünyaya tanıtıyoruz. Kula-Salihli Jeoparkı, tarihi, volkanik ve doğal güzellikleriyle ziyaretçilerini bekliyor” dedi.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda başkanlığındaki toplantıya, Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Harun Yıldız, Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı Sibel Akın, Mali Hizmetler Dairesi Başkanı Serdar Sidar ve Jeopark Belediyeler Birliği meclis üyeleri katıldı. İlgili gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda, Jeopark Belediyeler Birliği Encümen Üyeleri ile Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeleri seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.