Kula’da 2 gölet bakıma alındı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2020 - 11:34, Güncelleme: 13.10.2020 - 11:34
 

Kula’da 2 gölet bakıma alındı

KIRSAL KALKINMANIN SAĞLANMASI VE ÜRETİCİLERİN GELİRLERİNİN ARTMASI İÇİN YATIRIMLARINI TÜM HIZIYLA SÜRDÜREN MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, HAYVAN İÇME SUYU (HİS) GÖLETLERİNE BAKIM YAPARAK ÜRETİCİLERİN FAYDASINA YÖNELİK ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR.
Kırsal kalkınmanın sağlanması ve üreticilerin gelirlerinin artması için yatırımlarını tüm hızıyla sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Hayvan İçme Suyu (HİS) göletlerine bakım yaparak üreticilerin faydasına yönelik çalışmalarına devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, üreticileri desteklemeye yönelik çalışmalarına devam ediyor. İlçelerde sürdürülen çalışmalar ile üreticilerin yanında yer alan ve gelirlerinin artmasına yönelik yatırım çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, ekonominin canlanması adına yaptığı çalışmaları üreticilerin hizmetine sunuyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri Kula İlçesi Evciler Mahallesinde 2 adet Hayvan İçme Suyu Göletinde bakım ve onarım çalışmalarına başladı. Temizlik çalışması sonrasında genişletilerek daha kullanışlı hale getirilecek göletler, üreticilerin hizmetine sunulacak. Bakım, temizlik ve genişletme çalışmaları yapılan göletlerden mahallede bulunan bin 500 küçükbaş ve 600 büyükbaş hayvan faydalanması hedefleniyor. Evciler Mahallesi sakinleri, mahallelerinde yapılan çalışmalardan çok memnun olduklarını belirterek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve tüm ekibine teşekkürlerini iletti.
KIRSAL KALKINMANIN SAĞLANMASI VE ÜRETİCİLERİN GELİRLERİNİN ARTMASI İÇİN YATIRIMLARINI TÜM HIZIYLA SÜRDÜREN MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, HAYVAN İÇME SUYU (HİS) GÖLETLERİNE BAKIM YAPARAK ÜRETİCİLERİN FAYDASINA YÖNELİK ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR.

Kırsal kalkınmanın sağlanması ve üreticilerin gelirlerinin artması için yatırımlarını tüm hızıyla sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Hayvan İçme Suyu (HİS) göletlerine bakım yaparak üreticilerin faydasına yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, üreticileri desteklemeye yönelik çalışmalarına devam ediyor. İlçelerde sürdürülen çalışmalar ile üreticilerin yanında yer alan ve gelirlerinin artmasına yönelik yatırım çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, ekonominin canlanması adına yaptığı çalışmaları üreticilerin hizmetine sunuyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri Kula İlçesi Evciler Mahallesinde 2 adet Hayvan İçme Suyu Göletinde bakım ve onarım çalışmalarına başladı. Temizlik çalışması sonrasında genişletilerek daha kullanışlı hale getirilecek göletler, üreticilerin hizmetine sunulacak. Bakım, temizlik ve genişletme çalışmaları yapılan göletlerden mahallede bulunan bin 500 küçükbaş ve 600 büyükbaş hayvan faydalanması hedefleniyor. Evciler Mahallesi sakinleri, mahallelerinde yapılan çalışmalardan çok memnun olduklarını belirterek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve tüm ekibine teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.