Manisa’da yollar asfaltla yenileniyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.01.2018 - 16:45, Güncelleme: 24.01.2018 - 16:45
 

Manisa’da yollar asfaltla yenileniyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ahmetli ilçesi Dibekdere Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması öncesinde temel iyileştirmesi çalışmalarına başladı.İl genelinde başlattığı asfalt hamlesi ile vatandaşların huzur ve güven içerisinde istedikleri...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Ahmetli ilçesi Dibekdere Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması öncesinde temel iyileştirmesi çalışmalarına başladı.İl genelinde başlattığı asfalt hamlesi ile vatandaşların huzur ve güven içerisinde istedikleri noktaya ulaşmalarını sağlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli ilçesinde önemli bir yol çalışmasına daha imza atıyor. Ahmetli ilçesi Dibekdere Mahallesi’nde Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, sıcak asfalt çalışması öncesinde zemin iyileştirmelerine başladı. Kazı ve dolgu işi yapılarak, asfalt öncesi zeminin sıkıştırıldığı çalışmaları Manisa Büyükşehir Belediyesi Ahmetli Koordinasyon İşleri Müdürü Orçun Abalı da yerinde inceledi. Mevcut yolun ağır tonajlı araçlar tarafından kullanıldığını ve bunun yanı sıra Ahmetli-Salihli-Ankara güzergahı ile Gölmarmara-Ankara güzergahı arasındaki bağlantı noktasını oluşturduğunu belirten Abalı, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları ile ilçemizde en güzel hizmetleri hayata geçiriyoruz. Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz, zemini asfalta uygun hale getirmek için çalışmalara başladı. İlçe halkımıza hayırlı olsun” diye konuştu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Ahmetli ilçesi Dibekdere Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması öncesinde temel iyileştirmesi çalışmalarına başladı.İl genelinde başlattığı asfalt hamlesi ile vatandaşların huzur ve güven içerisinde istedikleri...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ahmetli ilçesi Dibekdere Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması öncesinde temel iyileştirmesi çalışmalarına başladı.

İl genelinde başlattığı asfalt hamlesi ile vatandaşların huzur ve güven içerisinde istedikleri noktaya ulaşmalarını sağlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli ilçesinde önemli bir yol çalışmasına daha imza atıyor. Ahmetli ilçesi Dibekdere Mahallesi’nde Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, sıcak asfalt çalışması öncesinde zemin iyileştirmelerine başladı. Kazı ve dolgu işi yapılarak, asfalt öncesi zeminin sıkıştırıldığı çalışmaları Manisa Büyükşehir Belediyesi Ahmetli Koordinasyon İşleri Müdürü Orçun Abalı da yerinde inceledi. Mevcut yolun ağır tonajlı araçlar tarafından kullanıldığını ve bunun yanı sıra Ahmetli-Salihli-Ankara güzergahı ile Gölmarmara-Ankara güzergahı arasındaki bağlantı noktasını oluşturduğunu belirten Abalı, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları ile ilçemizde en güzel hizmetleri hayata geçiriyoruz. Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz, zemini asfalta uygun hale getirmek için çalışmalara başladı. İlçe halkımıza hayırlı olsun” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.