Manisa’daki ilk kez bir bakım merkezi erişebilirlik belgesi aldı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2018 - 13:46, Güncelleme: 23.01.2018 - 13:46
 

Manisa’daki ilk kez bir bakım merkezi erişebilirlik belgesi aldı

Salihli’nin Sart Mahallesinde bulunan ve Türkiye’den 19 yaş üzeri bedensel engellilere yönelik hizmet veren Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı olan Özel Lidya Sardes bakım merkezi bir ilke daha imza atarak Manisa’daki ilk erişebilirlik...
Salihli’nin Sart Mahallesinde bulunan ve Türkiye’den 19 yaş üzeri bedensel engellilere yönelik hizmet veren Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı olan Özel Lidya Sardes bakım merkezi bir ilke daha imza atarak Manisa’daki ilk erişebilirlik belgesini alan bakım merkezi oldu.Manisa Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından oluşturulan komisyonun kuruluşu denetlemesi sonucunda Valilik komisyonunun onaylanması sonucu Özel Lidya Sardes bakım merkezi erişilebilirlik belgesini almaya hak kazandı.Belge takdim törenine Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan, Salihli İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Alim Yavuz, Manisa Altı Nokta Körler Derneği yetkilileri katıldı.Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan, “Bedensel engellilere yönelik hizmet veren Özel Lidya Sardes bakım merkezine Manisa bölgesinde ilk olarak erişilebilirlik belgesini vermiş bulunmaktayız" dedi.Emeği geçenlere teşekkür eden Konan, kurum sorumlu müdürü Orçun Semizler’e erişilebilirlik belgesini takdim etti.
Salihli’nin Sart Mahallesinde bulunan ve Türkiye’den 19 yaş üzeri bedensel engellilere yönelik hizmet veren Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı olan Özel Lidya Sardes bakım merkezi bir ilke daha imza atarak Manisa’daki ilk erişebilirlik...

Salihli’nin Sart Mahallesinde bulunan ve Türkiye’den 19 yaş üzeri bedensel engellilere yönelik hizmet veren Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı olan Özel Lidya Sardes bakım merkezi bir ilke daha imza atarak Manisa’daki ilk erişebilirlik belgesini alan bakım merkezi oldu.

Manisa Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından oluşturulan komisyonun kuruluşu denetlemesi sonucunda Valilik komisyonunun onaylanması sonucu Özel Lidya Sardes bakım merkezi erişilebilirlik belgesini almaya hak kazandı.

Belge takdim törenine Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan, Salihli İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Alim Yavuz, Manisa Altı Nokta Körler Derneği yetkilileri katıldı.

Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan, “Bedensel engellilere yönelik hizmet veren Özel Lidya Sardes bakım merkezine Manisa bölgesinde ilk olarak erişilebilirlik belgesini vermiş bulunmaktayız" dedi.

Emeği geçenlere teşekkür eden Konan, kurum sorumlu müdürü Orçun Semizler’e erişilebilirlik belgesini takdim etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.