Manisa’nın girişi daha da yeşil olacak

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.09.2020 - 13:54, Güncelleme: 29.09.2020 - 13:54
 

Manisa’nın girişi daha da yeşil olacak

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, KENTTEKİ MEVCUT YEŞİL ALANI ARTTIRMAK VE KENTE ESTETİK BİR GÖRÜNÜM KAZANDIRMAK İÇİN FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR. BU KAPSAMDA TURGUTLU CADDESİ'NDE TRAFİK AKIŞ YÖNÜNE GÖRE MANİSA-TURGUTLU İSTİKAMETİNDE YOLUN SAĞ TARAFININ ÇİMLENDİRİLMESİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, kentteki mevcut yeşil alanı arttırmak ve kente estetik bir görünüm kazandırmak için faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Turgutlu Caddesi’nde trafik akış yönüne göre Manisa-Turgutlu istikametinde yolun sağ tarafının çimlendirilmesi için çalışmalar başladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya ile birlikte, Turgutlu Caddesi’nde çimlendirme öncesi gerçekleştirilen toprak serimi ve gübreleme çalışmalarını inceledi. Ekiplere çalışmalarında kolaylıklar dileyen Öztozlu, Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş’tan bilgiler aldı. Mezbele görüntü ortadan kalktı Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, mevcut alanda gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Göktaş, "Turgutlu Caddesi’nin orta ve sağ tarafı çimlendirilmiş bir şekilde olmasına rağmen sol tarafında mezbelelik bir görüntü vardı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatıyla şehrimizin girişinin daha güzel gözükmesi amacıyla Turgutlu caddesinin sol tarafını da çimlendirme çalışmasına başladık. Buradaki çöpleri ve mezbeleliği topladıktan sonra bahçe toprağımızı serdik, şimdi gübreleme faaliyetini yapıyoruz. İnşallah ekim ayının başı itibariyle çimlendirmesini de yaparak, şehrimizin girişinin daha güzel gözükmesi için elimizden gelen ne varsa yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, KENTTEKİ MEVCUT YEŞİL ALANI ARTTIRMAK VE KENTE ESTETİK BİR GÖRÜNÜM KAZANDIRMAK İÇİN FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR. BU KAPSAMDA TURGUTLU CADDESİ'NDE TRAFİK AKIŞ YÖNÜNE GÖRE MANİSA-TURGUTLU İSTİKAMETİNDE YOLUN SAĞ TARAFININ ÇİMLENDİRİLMESİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kentteki mevcut yeşil alanı arttırmak ve kente estetik bir görünüm kazandırmak için faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Turgutlu Caddesi’nde trafik akış yönüne göre Manisa-Turgutlu istikametinde yolun sağ tarafının çimlendirilmesi için çalışmalar başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya ile birlikte, Turgutlu Caddesi’nde çimlendirme öncesi gerçekleştirilen toprak serimi ve gübreleme çalışmalarını inceledi. Ekiplere çalışmalarında kolaylıklar dileyen Öztozlu, Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş’tan bilgiler aldı.

Mezbele görüntü ortadan kalktı

Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, mevcut alanda gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Göktaş, "Turgutlu Caddesi’nin orta ve sağ tarafı çimlendirilmiş bir şekilde olmasına rağmen sol tarafında mezbelelik bir görüntü vardı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatıyla şehrimizin girişinin daha güzel gözükmesi amacıyla Turgutlu caddesinin sol tarafını da çimlendirme çalışmasına başladık. Buradaki çöpleri ve mezbeleliği topladıktan sonra bahçe toprağımızı serdik, şimdi gübreleme faaliyetini yapıyoruz. İnşallah ekim ayının başı itibariyle çimlendirmesini de yaparak, şehrimizin girişinin daha güzel gözükmesi için elimizden gelen ne varsa yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.