MASKİ ekipleri tarafından 427 noktada hizmet ulaştırıldı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2018 - 16:37, Güncelleme: 23.01.2018 - 16:37
 

MASKİ ekipleri tarafından 427 noktada hizmet ulaştırıldı

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) ekipleri tarafından bir günde 427 noktada vatandaşlara hizmet ulaştırıldı.MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesindeki vatandaşların daha sağlıklı bir çevrede hayatlarını sürdürmeleri...
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) ekipleri tarafından bir günde 427 noktada vatandaşlara hizmet ulaştırıldı.MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesindeki vatandaşların daha sağlıklı bir çevrede hayatlarını sürdürmeleri için tüm ekipleri ile çalışmalarına devam ediyor. Birçok noktada Manisalılara hizmet veren ekipler, bir gün içinde 427 noktada çalışmalarını yürüttü. MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından 42 mahallede içme suyu ve kanalizasyon hatlarının döşenmesi ile birlikte fosseptik inşaatı ve kilit parke taş çalışması gerçekleştiriliyor. Salihli, Soma ve Selendi ilçe merkezlerinde yağmursuyu hattı çalışmalarını yürüten MASKİ ekipleri, 100 içme suyu deposunda ise yenileme işlerine devam ediyor. 9 mahallede tadilatı yapılacak içme suyu depolarının keşif işlemlerini sürdüren ekipler, 27 mahallede de küçük çaplı altyapı imalatı gerçekleştiriyor. 229 noktada içme suyu, kanalizasyon ve sayaç arızlarına müdahale eden MASKİ ekipleri, 20 mahallede de dere ıslahı, temizliği ve etüd çalışmaları yapıyor.İl genelindeki geniş bir coğrafi alanda 1 milyon 400 bin nüfusa hizmet ulaştırmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, “Hemşerilerimizin refahı için 7 gün 24 saat ekiplerimiz sahada görev yapıyor. Her ilçemize aciliyet sırasına göre hizmet ve yatırımlarımızı ulaştırıyoruz. Manisamızın en doğusundan batısına kadar sadece bugün itibarı ile 427 noktada personelimiz hizmet veriyor. Manisamızın her noktasına hizmet vermek ve bu hizmetleri tamamlamak bizim görevimiz. Manisa’yı ülke genelinde öncü iller arasına taşıma noktasında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün liderliğinde ilçelerimize yatırımlarımız devam ediyor" dedi.Öte yandan MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde bulunan dereleri daha sağlıklı hale getirmek için dere temizlik çalışmalarına hızla devam ediyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi’nde yer alan derede olası su taşkınları yaşanmaması adına yapılan dere temizlik çalışması sayesinde yabancı maddelerden arındırılarak su akışı sağlıklı hale getirilecek. Ayrıca MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde içme suyu sıkıntısı yaşanmaması adına çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Gördes ilçesine bağlı Kaşıkçı Mahallesi’nde açılan yeni sondajın mahallenin deposuna bağlanması için gerekli olan terfi hattı döşeme çalışmalarını tamamlandı. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından döşenen 600 metrelik terfi hattının döşenmesinin ardından, sondaj devreye alınarak ve mahallelinin özellikle yaz aylarında su sıkıntısı çekmesi engellendi.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) ekipleri tarafından bir günde 427 noktada vatandaşlara hizmet ulaştırıldı.MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesindeki vatandaşların daha sağlıklı bir çevrede hayatlarını sürdürmeleri...

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) ekipleri tarafından bir günde 427 noktada vatandaşlara hizmet ulaştırıldı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesindeki vatandaşların daha sağlıklı bir çevrede hayatlarını sürdürmeleri için tüm ekipleri ile çalışmalarına devam ediyor. Birçok noktada Manisalılara hizmet veren ekipler, bir gün içinde 427 noktada çalışmalarını yürüttü. MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından 42 mahallede içme suyu ve kanalizasyon hatlarının döşenmesi ile birlikte fosseptik inşaatı ve kilit parke taş çalışması gerçekleştiriliyor. Salihli, Soma ve Selendi ilçe merkezlerinde yağmursuyu hattı çalışmalarını yürüten MASKİ ekipleri, 100 içme suyu deposunda ise yenileme işlerine devam ediyor. 9 mahallede tadilatı yapılacak içme suyu depolarının keşif işlemlerini sürdüren ekipler, 27 mahallede de küçük çaplı altyapı imalatı gerçekleştiriyor. 229 noktada içme suyu, kanalizasyon ve sayaç arızlarına müdahale eden MASKİ ekipleri, 20 mahallede de dere ıslahı, temizliği ve etüd çalışmaları yapıyor.

İl genelindeki geniş bir coğrafi alanda 1 milyon 400 bin nüfusa hizmet ulaştırmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, “Hemşerilerimizin refahı için 7 gün 24 saat ekiplerimiz sahada görev yapıyor. Her ilçemize aciliyet sırasına göre hizmet ve yatırımlarımızı ulaştırıyoruz. Manisamızın en doğusundan batısına kadar sadece bugün itibarı ile 427 noktada personelimiz hizmet veriyor. Manisamızın her noktasına hizmet vermek ve bu hizmetleri tamamlamak bizim görevimiz. Manisa’yı ülke genelinde öncü iller arasına taşıma noktasında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün liderliğinde ilçelerimize yatırımlarımız devam ediyor" dedi.

Öte yandan MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde bulunan dereleri daha sağlıklı hale getirmek için dere temizlik çalışmalarına hızla devam ediyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi’nde yer alan derede olası su taşkınları yaşanmaması adına yapılan dere temizlik çalışması sayesinde yabancı maddelerden arındırılarak su akışı sağlıklı hale getirilecek. Ayrıca MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde içme suyu sıkıntısı yaşanmaması adına çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Gördes ilçesine bağlı Kaşıkçı Mahallesi’nde açılan yeni sondajın mahallenin deposuna bağlanması için gerekli olan terfi hattı döşeme çalışmalarını tamamlandı. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından döşenen 600 metrelik terfi hattının döşenmesinin ardından, sondaj devreye alınarak ve mahallelinin özellikle yaz aylarında su sıkıntısı çekmesi engellendi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.