MER Koleji yayınlarıyla da hazır

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.07.2020 - 09:12, Güncelleme: 23.07.2020 - 09:12
 

MER Koleji yayınlarıyla da hazır

2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILININ MART AYINDA KENDİ BİNASINDA KENDİ ADIYLA EMİN ADIMLARLA YOLUNA DEVAM EDEN MER KOLEJİ KENDİ YAYINLARINI DA HAZIRLADI. KALİTELİ EĞİTİM FELSEFESİNDEN ÖDÜN VERMEDEN BU YIL YAKALANAN BAŞARIYI DAHA DA TAÇLANDIRMAK İÇİN GÜÇLÜ EĞİTİMCİ KADROSUYLA YOLLARINA DEVAM ETTİKLERİNİ BELİRTEN MER KOLEJİ KURUCU TEMSİLCİSİ VE EĞİTİM KOORDİNATÖRÜ MEHMET KANCA, YAYINLARIN AKTİF ÖĞRENMEYİ SAĞLAMAK İÇİN ANLAMAYA, YORUMLAMAYA VE UYGULAMAYA YÖNELİK İÇERİKLERİYLE DİKKAT ÇEKTİĞİNİ SÖYLEDİ.
2019-2020 eğitim-öğretim yılının mart ayında kendi binasında kendi adıyla emin adımlarla yoluna devam eden MER Koleji kendi yayınlarını da hazırladı. Kaliteli eğitim felsefesinden ödün vermeden bu yıl yakalanan başarıyı daha da taçlandırmak için güçlü eğitimci kadrosuyla yollarına devam ettiklerini belirten MER Koleji Kurucu Temsilcisi ve Eğitim Koordinatörü Mehmet Kanca, yayınların aktif öğrenmeyi sağlamak için anlamaya, yorumlamaya ve uygulamaya yönelik içerikleriyle dikkat çektiğini söyledi. 2019-2020 eğitim-öğretim yılında mart ayı itibariyle kendi binasında, kendi adıyla yürüme kararı alarak, güçlü eğitim kadrosu, kaliteli eğitim sistemi ve her alanda elde ettiği başarılarla kısa sürede Manisa’da iddiasını ortaya koyan MER Koleji, 2020- 2021 eğitim-öğretim yılının hazırlıklarını tamamladı ve 17 Ağustos’ta öğrencileriyle buluşmayı bekliyor. Eğitim öğretim sürecinin en önemli sistem kurgusunda, ilk 2 yılda olduğu gibi 3. yılda da kaliteli eğitim felsefesinden ödün vermeden, profesyonel bir eğitim hizmeti sunmayı amaç edinen MER Koleji, yeni dönemde her kademede kullanacakları kıyafetlerden sonra en önemli unsurlardan olan yayınlarını da hazırlayarak tanıtımını gerçekleştirdi. MER Koleji Kurucu Temsilcisi ve Eğitim Koordinatörü Mehmet Kanca, "Eğitim öğretim materyallerinin başında gelen MER Koleji Yayınları, aktif öğrenmeyi sağlamak için anlamaya, yorumlamaya ve uygulamaya yönelik içerikleriyle dikkat çekiyor. Bilgilerin öğrenciye aktarımı sürecinde öğrencilerinin yaş ve bilgi seviyesine uygun, öğretim programları esas alınarak hazırlanmış MER Koleji Yayınları, kaliteli eğitim öğretim sürecinde kampüs eğitim kadrosunun en büyük gücü olacak. Öğrenilen konunun unutulmaması için bu konunun pekiştirilmeye ihtiyacı vardır. Pekiştirmenin ardından öğrenci kademeli olarak bilgiyi kullanmayı öğrenir. Bu yüzden kitaplarımız; konu anlatımları, bu anlatımları pekiştirecek örnek sorular, konunun anlaşılırlığını ölçecek açık uçlu sorular, çoktan seçmeli sorularla zengin bir içerikle bütünsel öğrenmeyi sağlamak hedefiyle hazırlanmış, öğrencilerimizin kullanımına hazır hale getirilmiştir. Deneme sonraları, konu anlatım föyleri ve dijital platformlar kurumumuzun hedefleriyle örtüşüyor. En kısa sürede sahiplerine ulaşmaları dileğiyle." dedi.
2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILININ MART AYINDA KENDİ BİNASINDA KENDİ ADIYLA EMİN ADIMLARLA YOLUNA DEVAM EDEN MER KOLEJİ KENDİ YAYINLARINI DA HAZIRLADI. KALİTELİ EĞİTİM FELSEFESİNDEN ÖDÜN VERMEDEN BU YIL YAKALANAN BAŞARIYI DAHA DA TAÇLANDIRMAK İÇİN GÜÇLÜ EĞİTİMCİ KADROSUYLA YOLLARINA DEVAM ETTİKLERİNİ BELİRTEN MER KOLEJİ KURUCU TEMSİLCİSİ VE EĞİTİM KOORDİNATÖRÜ MEHMET KANCA, YAYINLARIN AKTİF ÖĞRENMEYİ SAĞLAMAK İÇİN ANLAMAYA, YORUMLAMAYA VE UYGULAMAYA YÖNELİK İÇERİKLERİYLE DİKKAT ÇEKTİĞİNİ SÖYLEDİ.

2019-2020 eğitim-öğretim yılının mart ayında kendi binasında kendi adıyla emin adımlarla yoluna devam eden MER Koleji kendi yayınlarını da hazırladı. Kaliteli eğitim felsefesinden ödün vermeden bu yıl yakalanan başarıyı daha da taçlandırmak için güçlü eğitimci kadrosuyla yollarına devam ettiklerini belirten MER Koleji Kurucu Temsilcisi ve Eğitim Koordinatörü Mehmet Kanca, yayınların aktif öğrenmeyi sağlamak için anlamaya, yorumlamaya ve uygulamaya yönelik içerikleriyle dikkat çektiğini söyledi.

2019-2020 eğitim-öğretim yılında mart ayı itibariyle kendi binasında, kendi adıyla yürüme kararı alarak, güçlü eğitim kadrosu, kaliteli eğitim sistemi ve her alanda elde ettiği başarılarla kısa sürede Manisa’da iddiasını ortaya koyan MER Koleji, 2020- 2021 eğitim-öğretim yılının hazırlıklarını tamamladı ve 17 Ağustos’ta öğrencileriyle buluşmayı bekliyor.

Eğitim öğretim sürecinin en önemli sistem kurgusunda, ilk 2 yılda olduğu gibi 3. yılda da kaliteli eğitim felsefesinden ödün vermeden, profesyonel bir eğitim hizmeti sunmayı amaç edinen MER Koleji, yeni dönemde her kademede kullanacakları kıyafetlerden sonra en önemli unsurlardan olan yayınlarını da hazırlayarak tanıtımını gerçekleştirdi.

MER Koleji Kurucu Temsilcisi ve Eğitim Koordinatörü Mehmet Kanca, "Eğitim öğretim materyallerinin başında gelen MER Koleji Yayınları, aktif öğrenmeyi sağlamak için anlamaya, yorumlamaya ve uygulamaya yönelik içerikleriyle dikkat çekiyor. Bilgilerin öğrenciye aktarımı sürecinde öğrencilerinin yaş ve bilgi seviyesine uygun, öğretim programları esas alınarak hazırlanmış MER Koleji Yayınları, kaliteli eğitim öğretim sürecinde kampüs eğitim kadrosunun en büyük gücü olacak. Öğrenilen konunun unutulmaması için bu konunun pekiştirilmeye ihtiyacı vardır. Pekiştirmenin ardından öğrenci kademeli olarak bilgiyi kullanmayı öğrenir. Bu yüzden kitaplarımız; konu anlatımları, bu anlatımları pekiştirecek örnek sorular, konunun anlaşılırlığını ölçecek açık uçlu sorular, çoktan seçmeli sorularla zengin bir içerikle bütünsel öğrenmeyi sağlamak hedefiyle hazırlanmış, öğrencilerimizin kullanımına hazır hale getirilmiştir. Deneme sonraları, konu anlatım föyleri ve dijital platformlar kurumumuzun hedefleriyle örtüşüyor. En kısa sürede sahiplerine ulaşmaları dileğiyle." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.