Muhtarlıklar Dairesi Akhisarlı muhtarlarla buluştu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.01.2018 - 16:51, Güncelleme: 24.01.2018 - 16:51
 

Muhtarlıklar Dairesi Akhisarlı muhtarlarla buluştu

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan Akhisarlı muhtarlarla buluşarak taleplerini dinledi.Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ile birlikte...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan Akhisarlı muhtarlarla buluşarak taleplerini dinledi.Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ile birlikte Karabörklü, Sarılar, Bekirler ve Şeyhisa mahalle muhtarlarını ziyaret ederek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti, taleplerini dinledi. Ziyarette konuşan Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde tüm ilçelerde olduğu gibi, Akhisar’da da her bölgeye en güzel hizmetleri ulaştırmanın çabası içerisinde olduklarını belirterek, “Biz de Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı olarak sık sık halkımızın ve muhtarlarımızın talep ve önerilerini dinliyoruz. Bugün de Koordinatörümüz Doğan Ensivri ile Akhisar’ımıza bağlı mahallelerimizin muhtarlarıyla buluştuk. Genel olarak memnuniyetlerini ifade ettiler. Bu da bizleri mutlu etti. Manisa’mıza en güzel hizmetleri vermek için çalışmalarımız sürecek” diye konuştu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan Akhisarlı muhtarlarla buluşarak taleplerini dinledi.Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ile birlikte...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan Akhisarlı muhtarlarla buluşarak taleplerini dinledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ile birlikte Karabörklü, Sarılar, Bekirler ve Şeyhisa mahalle muhtarlarını ziyaret ederek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti, taleplerini dinledi. Ziyarette konuşan Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde tüm ilçelerde olduğu gibi, Akhisar’da da her bölgeye en güzel hizmetleri ulaştırmanın çabası içerisinde olduklarını belirterek, “Biz de Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı olarak sık sık halkımızın ve muhtarlarımızın talep ve önerilerini dinliyoruz. Bugün de Koordinatörümüz Doğan Ensivri ile Akhisar’ımıza bağlı mahallelerimizin muhtarlarıyla buluştuk. Genel olarak memnuniyetlerini ifade ettiler. Bu da bizleri mutlu etti. Manisa’mıza en güzel hizmetleri vermek için çalışmalarımız sürecek” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.