MÜSİAD’dan Genel Müdür Coşkun’a ziyaret

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2018 - 17:28, Güncelleme: 23.01.2018 - 17:28
 

MÜSİAD’dan Genel Müdür Coşkun’a ziyaret

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Manisa Şube Başkan Vekili Abdullah Tekin’i makamında ağırladı.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun’u Müstakil Sanayici ve...
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Manisa Şube Başkan Vekili Abdullah Tekin’i makamında ağırladı.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun’u Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Manisa Şube Başkan Vekili Abdullah Tekin makamında ziyaret etti. Şube Başkan Vekili Tekin, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’un bugüne kadar Manisa’ya birçok farklı kurumda hizmet ettiğini ifade ederek, kurum olarak yaptıkları çalışmaları yakından takip ettiklerini belirtti.“İlimizin daha da kalkınması için işbirliği içerisindeyiz”MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, “Manisamız; tarım, ticaret ve sanayinin merkezi konumunda bulunuyor. İlimizin daha da kalkınması için tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisindeyiz. MÜSİAD Manisa Şube Başkan Vekilimiz Abdullah Tekin’e nazik ziyaretleri sebebiyle teşekkür ediyorum” dedi.
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Manisa Şube Başkan Vekili Abdullah Tekin’i makamında ağırladı.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun’u Müstakil Sanayici ve...

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Manisa Şube Başkan Vekili Abdullah Tekin’i makamında ağırladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun’u Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Manisa Şube Başkan Vekili Abdullah Tekin makamında ziyaret etti. Şube Başkan Vekili Tekin, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’un bugüne kadar Manisa’ya birçok farklı kurumda hizmet ettiğini ifade ederek, kurum olarak yaptıkları çalışmaları yakından takip ettiklerini belirtti.

“İlimizin daha da kalkınması için işbirliği içerisindeyiz”

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, “Manisamız; tarım, ticaret ve sanayinin merkezi konumunda bulunuyor. İlimizin daha da kalkınması için tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisindeyiz. MÜSİAD Manisa Şube Başkan Vekilimiz Abdullah Tekin’e nazik ziyaretleri sebebiyle teşekkür ediyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.