Nevruz Bayramına özel dans gösterisi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.03.2018 - 13:20, Güncelleme: 24.03.2018 - 13:20
 

Nevruz Bayramına özel dans gösterisi

Salihli Belediyesi Bale ve Modern Dans Topluluğu’nun Koreograf Kıymet Eruluç, yönetiminde hazırladığı ’Hoş geldin Nevruz’ adlı baharın ve kardeşliğin simgesi Nevruz Bayramına özel gösterisi izleyicilerden büyük beğeni topladı.Salihli...
Salihli Belediyesi Bale ve Modern Dans Topluluğu’nun Koreograf Kıymet Eruluç, yönetiminde hazırladığı ’Hoş geldin Nevruz’ adlı baharın ve kardeşliğin simgesi Nevruz Bayramına özel gösterisi izleyicilerden büyük beğeni topladı.Salihli Belediyesi Zafer Keskiner Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen gösteride, 50’ye yakın öğrenci hünerlerini sergiledi. Modern dans gösterilerini sergileyen öğrenciler, salonu dolduran izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Gösteri sonunda konuşma yapan Belediye Başkan Vekili Nuri Kaya, “Bugün burada çocuklarımız sergilediği gösteride Uygur, Kazak, Özbek, Azerbaycan, Kıbrıs ve Türkiye Türküyle büyük bir millet olduğumuzu ispat ettik. Ne mutlu Türküm diyene" diyerek gösteriyi hazırlayan Dans Öğretmeni Kıymet Eruluç’a çiçek takdim etti.Nevruz’a özel modern dans gösterisini Belediye Başkan Vekili Nuri Kaya, Belediye Başkanı Zeki Kayda’nın eşi Sevgi Kayda, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Ünveren, Milliyetçi Hareket Partisi Salihli İlçe Başkanı Mehmet Akın, Salihli Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şentürk ile davetliler izledi.
Salihli Belediyesi Bale ve Modern Dans Topluluğu’nun Koreograf Kıymet Eruluç, yönetiminde hazırladığı ’Hoş geldin Nevruz’ adlı baharın ve kardeşliğin simgesi Nevruz Bayramına özel gösterisi izleyicilerden büyük beğeni topladı.Salihli...

Salihli Belediyesi Bale ve Modern Dans Topluluğu’nun Koreograf Kıymet Eruluç, yönetiminde hazırladığı ’Hoş geldin Nevruz’ adlı baharın ve kardeşliğin simgesi Nevruz Bayramına özel gösterisi izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Salihli Belediyesi Zafer Keskiner Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen gösteride, 50’ye yakın öğrenci hünerlerini sergiledi. Modern dans gösterilerini sergileyen öğrenciler, salonu dolduran izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Gösteri sonunda konuşma yapan Belediye Başkan Vekili Nuri Kaya, “Bugün burada çocuklarımız sergilediği gösteride Uygur, Kazak, Özbek, Azerbaycan, Kıbrıs ve Türkiye Türküyle büyük bir millet olduğumuzu ispat ettik. Ne mutlu Türküm diyene" diyerek gösteriyi hazırlayan Dans Öğretmeni Kıymet Eruluç’a çiçek takdim etti.

Nevruz’a özel modern dans gösterisini Belediye Başkan Vekili Nuri Kaya, Belediye Başkanı Zeki Kayda’nın eşi Sevgi Kayda, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Ünveren, Milliyetçi Hareket Partisi Salihli İlçe Başkanı Mehmet Akın, Salihli Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şentürk ile davetliler izledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.