Salihlili öğrencilerden il şampiyonluğu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2018 - 12:16, Güncelleme: 23.01.2018 - 12:16
 

Salihlili öğrencilerden il şampiyonluğu

Salihli 50. Yıl Ortaokulu küçük erkekler futbol takımı, Manisa Okul sporlarının düzenlediği turnuvalarda il şampiyonu oldu.2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında Manisa Okul sporlarının düzenlemiş olduğu ve il genelinde 64 okulun katıldığı...
Salihli 50. Yıl Ortaokulu küçük erkekler futbol takımı, Manisa Okul sporlarının düzenlediği turnuvalarda il şampiyonu oldu.2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında Manisa Okul sporlarının düzenlemiş olduğu ve il genelinde 64 okulun katıldığı müsabakalar da Salihli 50. Yıl Ortaokulu küçük erkekler futbol takımı il birincisi olarak şampiyon oldu. Manisa’da oynan maçlarını Kula Vali Muzaffer Ecemiş Ortaokulunu 9-0, Soma Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulunu penaltılar sonucu yenerek, yarı finalde Salihli Altınordu Ortaokulunu 3-0 ve final maçında Turgutlu Yedi Eylül Ortaokulunu 2-0 Yenerek Manisa il birincisi oldu.Oynamış olduğu Salihli grup maçlarında ve Manisa’da oynan maçlarda toplamda 27 gol atıp 1 gol yiyerek ayrıca büyük başarı elde etti. 50. Yıl Ortaokulu Manisa’yı Nisan ayında yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı. Şampiyon öğrenciler, okul müdürü ve öğretmenleri ile birlikte Kaymakam Turgut Çelenkoğlu ile İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek´i ziyaret etti. Kaymakam Çelenkoğlu, Okul Müdürü Fatih Akın, Beden Eğitimi Öğretmenlerini, sporcu öğrencileri ve öğrenci velilerini verdikleri desteklerden dolayı tebrik ederek Nisan ayında yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında başarılar diledi.
Salihli 50. Yıl Ortaokulu küçük erkekler futbol takımı, Manisa Okul sporlarının düzenlediği turnuvalarda il şampiyonu oldu.2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında Manisa Okul sporlarının düzenlemiş olduğu ve il genelinde 64 okulun katıldığı...

Salihli 50. Yıl Ortaokulu küçük erkekler futbol takımı, Manisa Okul sporlarının düzenlediği turnuvalarda il şampiyonu oldu.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında Manisa Okul sporlarının düzenlemiş olduğu ve il genelinde 64 okulun katıldığı müsabakalar da Salihli 50. Yıl Ortaokulu küçük erkekler futbol takımı il birincisi olarak şampiyon oldu. Manisa’da oynan maçlarını Kula Vali Muzaffer Ecemiş Ortaokulunu 9-0, Soma Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulunu penaltılar sonucu yenerek, yarı finalde Salihli Altınordu Ortaokulunu 3-0 ve final maçında Turgutlu Yedi Eylül Ortaokulunu 2-0 Yenerek Manisa il birincisi oldu.

Oynamış olduğu Salihli grup maçlarında ve Manisa’da oynan maçlarda toplamda 27 gol atıp 1 gol yiyerek ayrıca büyük başarı elde etti. 50. Yıl Ortaokulu Manisa’yı Nisan ayında yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı. Şampiyon öğrenciler, okul müdürü ve öğretmenleri ile birlikte Kaymakam Turgut Çelenkoğlu ile İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek´i ziyaret etti. Kaymakam Çelenkoğlu, Okul Müdürü Fatih Akın, Beden Eğitimi Öğretmenlerini, sporcu öğrencileri ve öğrenci velilerini verdikleri desteklerden dolayı tebrik ederek Nisan ayında yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında başarılar diledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.