Şehzadeler’de ova yolu mesaisi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.07.2020 - 12:14, Güncelleme: 08.07.2020 - 12:14
 

Şehzadeler’de ova yolu mesaisi

ŞEHZADELER BELEDİYESİ, 2014 YILINDAN BERİ OVA YOLLARINDA GERÇEKLEŞTİRDİĞİ DÜZENLEME ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR. SEZONUN İLK ETAP ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI. BELEDİYE EKİPLERİ, GÜZELKÖY MAHALLESİNDE ÇALIŞMALARA BAŞLARKEN, BUGÜNE KADAR BAKIM VE DÜZENLEMESİ YAPILAN OVA YOLU UZUNLUĞU 3 BİN 850 KİLOMETREYE ULAŞTI.
Şehzadeler Belediyesi, 2014 yılından beri ova yollarında gerçekleştirdiği düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Sezonun ilk etap çalışmalarına başlandı. Belediye ekipleri, Güzelköy Mahallesinde çalışmalara başlarken, bugüne kadar bakım ve düzenlemesi yapılan ova yolu uzunluğu 3 bin 850 kilometreye ulaştı. Şehzadeler Belediyesi tarafından çiftçilere kolaylık sağlamak amacı ile 2014 yılında ova yollarında başlatılan düzenleme çalışmaları bu yıl da başladı. Şehzadeler Belediyesi ekipleri sezonun ilk çalışmasına Güzelköy Mahallesinde başladı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Şehzadeler Belediyesi olarak 2014 yılında başlatmış olduğumuz ova yolu düzenleme çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam ediyoruz. Bu yıl da ekiplerimiz çalışmalarına başladı. Çiftçilerimizin arazilerine rahatlıkla ulaşmaları ve ürünlerini de pazara rahatlıkla götürebilmeleri için bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışma ile 3 bin 850 kilometre malzemeli ve malzemesiz ova yolu bakımını gerçekleştirdik. Ova yollarındaki düzenleme çalışmalarımız çiftçilerimizin çalışma sezonunun sonuna kadar devam edecek.” dedi.
ŞEHZADELER BELEDİYESİ, 2014 YILINDAN BERİ OVA YOLLARINDA GERÇEKLEŞTİRDİĞİ DÜZENLEME ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR. SEZONUN İLK ETAP ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI. BELEDİYE EKİPLERİ, GÜZELKÖY MAHALLESİNDE ÇALIŞMALARA BAŞLARKEN, BUGÜNE KADAR BAKIM VE DÜZENLEMESİ YAPILAN OVA YOLU UZUNLUĞU 3 BİN 850 KİLOMETREYE ULAŞTI.

Şehzadeler Belediyesi, 2014 yılından beri ova yollarında gerçekleştirdiği düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Sezonun ilk etap çalışmalarına başlandı. Belediye ekipleri, Güzelköy Mahallesinde çalışmalara başlarken, bugüne kadar bakım ve düzenlemesi yapılan ova yolu uzunluğu 3 bin 850 kilometreye ulaştı.

Şehzadeler Belediyesi tarafından çiftçilere kolaylık sağlamak amacı ile 2014 yılında ova yollarında başlatılan düzenleme çalışmaları bu yıl da başladı. Şehzadeler Belediyesi ekipleri sezonun ilk çalışmasına Güzelköy Mahallesinde başladı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Şehzadeler Belediyesi olarak 2014 yılında başlatmış olduğumuz ova yolu düzenleme çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam ediyoruz. Bu yıl da ekiplerimiz çalışmalarına başladı. Çiftçilerimizin arazilerine rahatlıkla ulaşmaları ve ürünlerini de pazara rahatlıkla götürebilmeleri için bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışma ile 3 bin 850 kilometre malzemeli ve malzemesiz ova yolu bakımını gerçekleştirdik. Ova yollarındaki düzenleme çalışmalarımız çiftçilerimizin çalışma sezonunun sonuna kadar devam edecek.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.