SGK Müdürüne Manisa BBSK forması

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.01.2018 - 16:31, Güncelleme: 24.01.2018 - 16:31
 

SGK Müdürüne Manisa BBSK forması

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Manisa SGK İl Müdürü Yavuz Kurt’u makamında ziyaret etti. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, Manisa...
Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Manisa SGK İl Müdürü Yavuz Kurt’u makamında ziyaret etti. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, Manisa SGK İl Müdürü Yavuz Kurt’a üzerinde isminin yazılı olduğu 45 numaralı Manisa Büyükşehir Belediyespor forması hediye etti.Manisa Büyükşehir Belediyespor’da başkan Mevlüt Aktan, yönetim kurulu üyeleri Tolga Tunç Çalışkan, Gökmen Aytaç ve Kulüp Müdürü Alpaslan Kaya Manisa SGK İl Müdürü Yavuz Kurt’u makamında ziyaret etti. Başkan Mevlüt Aktan ziyarette yaptığı konuşmada, “Kurumlar arası ilişkilere Manisa Büyükşehir Belediyespor yönetimi olarak büyük önem veriyoruz. Ziyaretler çerçevesinde SGK İl Müdürümüz Yavuz Kurt’u ziyaret etmiş bulunuyoruz. Kendisine görevinde başarılar diliyoruz” dedi. Manisa’da protokol ziyaretlerinin bundan sonraki süreçte de devam edeceğini sözlerine ekleyen Başkan Aktan, “Manisa Büyükşehir Belediyespor’un bu ziyaretlerde hedeflerini anlatıyoruz. Biz sadece futbol takımı olan bir kulüp değiliz. Altyapımızda çeşitli branşlarda binlerce sporcumuz var. Hedefimiz, bu sayıyı artırmak Manisa sporuna Manisa gençliğine hizmet için varız. SGK İl Müdürümüz Yavuz Kurt’u da bundan sonra kendi sahamızda oynayacağımız maçlara bekliyoruz” dedi.Manisa SGK İl Müdürü Yavuz Kurt ise, nezaket ziyaretlerinden dolayı Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mevlüt Aktan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, Manisa Büyükşehir Belediyespor’u yakından takip ediyorum. Şu anda futbol takımı lider durumda. Cimnastikte Ayşe Begüm Onbaşı, Judoda Mert Şişmanlar gibi sporcuların başarılarını biliyorum ve yakından takip ediyorum. Bundan sonraki süreçte de kendilerine başarılar diliyorum” diye konuştu.Ziyaretin sonunda Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, Manisa SGK İl Müdürü Yavuz Kurt’a üzerinde isminin yazılı olduğu 45 numaralı Manisa Büyükşehir Belediyespor forması hediye etti.
Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Manisa SGK İl Müdürü Yavuz Kurt’u makamında ziyaret etti. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, Manisa...

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Manisa SGK İl Müdürü Yavuz Kurt’u makamında ziyaret etti. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, Manisa SGK İl Müdürü Yavuz Kurt’a üzerinde isminin yazılı olduğu 45 numaralı Manisa Büyükşehir Belediyespor forması hediye etti.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’da başkan Mevlüt Aktan, yönetim kurulu üyeleri Tolga Tunç Çalışkan, Gökmen Aytaç ve Kulüp Müdürü Alpaslan Kaya Manisa SGK İl Müdürü Yavuz Kurt’u makamında ziyaret etti. Başkan Mevlüt Aktan ziyarette yaptığı konuşmada, “Kurumlar arası ilişkilere Manisa Büyükşehir Belediyespor yönetimi olarak büyük önem veriyoruz. Ziyaretler çerçevesinde SGK İl Müdürümüz Yavuz Kurt’u ziyaret etmiş bulunuyoruz. Kendisine görevinde başarılar diliyoruz” dedi. Manisa’da protokol ziyaretlerinin bundan sonraki süreçte de devam edeceğini sözlerine ekleyen Başkan Aktan, “Manisa Büyükşehir Belediyespor’un bu ziyaretlerde hedeflerini anlatıyoruz. Biz sadece futbol takımı olan bir kulüp değiliz. Altyapımızda çeşitli branşlarda binlerce sporcumuz var. Hedefimiz, bu sayıyı artırmak Manisa sporuna Manisa gençliğine hizmet için varız. SGK İl Müdürümüz Yavuz Kurt’u da bundan sonra kendi sahamızda oynayacağımız maçlara bekliyoruz” dedi.

Manisa SGK İl Müdürü Yavuz Kurt ise, nezaket ziyaretlerinden dolayı Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mevlüt Aktan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, Manisa Büyükşehir Belediyespor’u yakından takip ediyorum. Şu anda futbol takımı lider durumda. Cimnastikte Ayşe Begüm Onbaşı, Judoda Mert Şişmanlar gibi sporcuların başarılarını biliyorum ve yakından takip ediyorum. Bundan sonraki süreçte de kendilerine başarılar diliyorum” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, Manisa SGK İl Müdürü Yavuz Kurt’a üzerinde isminin yazılı olduğu 45 numaralı Manisa Büyükşehir Belediyespor forması hediye etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.