Tugay komutanı ve eşinden huzurevi sakinlerine ziyaret

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2018 - 14:56, Güncelleme: 25.01.2018 - 14:56
 

Tugay komutanı ve eşinden huzurevi sakinlerine ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi İsmail-Muammer Cider Huzurevini ziyaret eden Manisa 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere ve eşi Mehtap Dere, huzurevi sakinleriyle yakından ilgilendi.Manisa 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere...
Manisa Büyükşehir Belediyesi İsmail-Muammer Cider Huzurevini ziyaret eden Manisa 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere ve eşi Mehtap Dere, huzurevi sakinleriyle yakından ilgilendi.Manisa 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere ve eşi Mehtap Dere, Manisa Büyükşehir Belediyesi İsmail-Muammer Cider Huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Dere çiftine, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Halkla İlişkiler Şube Müdürü Asena Demir eşlik etti. Huzurevinin kadınlar bölümünü ziyaret eden Manisa 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere ve eşi Mehtap Dere, huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilendi, hayır dua aldı. Huzurevi sakinleri de Dere çiftinin ziyaretinden dolayı memnuniyetini paylaştı.Dere çifti huzurevinin en yaşlı sakinlerinden olan 90 yaşındaki Saadet Gürlü ile yakından ilgilendi. Geçtiğimiz aylarda kendisine verdiği kitap sözünü de yerine getiren Dere çifti Saadet Gürlü’ye, Ender Haluk Derince’nin kokulu kitaplar setini hediye etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Dere çifti, Saadet Gürlü ile bir süre sohbet etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi İsmail-Muammer Cider Huzurevini ziyaret eden Manisa 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere ve eşi Mehtap Dere, huzurevi sakinleriyle yakından ilgilendi.Manisa 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere...

Manisa Büyükşehir Belediyesi İsmail-Muammer Cider Huzurevini ziyaret eden Manisa 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere ve eşi Mehtap Dere, huzurevi sakinleriyle yakından ilgilendi.

Manisa 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere ve eşi Mehtap Dere, Manisa Büyükşehir Belediyesi İsmail-Muammer Cider Huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Dere çiftine, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Halkla İlişkiler Şube Müdürü Asena Demir eşlik etti. Huzurevinin kadınlar bölümünü ziyaret eden Manisa 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere ve eşi Mehtap Dere, huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilendi, hayır dua aldı. Huzurevi sakinleri de Dere çiftinin ziyaretinden dolayı memnuniyetini paylaştı.

Dere çifti huzurevinin en yaşlı sakinlerinden olan 90 yaşındaki Saadet Gürlü ile yakından ilgilendi. Geçtiğimiz aylarda kendisine verdiği kitap sözünü de yerine getiren Dere çifti Saadet Gürlü’ye, Ender Haluk Derince’nin kokulu kitaplar setini hediye etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Dere çifti, Saadet Gürlü ile bir süre sohbet etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.