Turgutlu Belediyesinden camilere bakım

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.01.2018 - 11:31, Güncelleme: 24.01.2018 - 11:31
 

Turgutlu Belediyesinden camilere bakım

Turgutlu Belediyesi tarafından Aşağı Bozkır Mahalle Camii ile Kurudere Mahallesi İğneci Camii’nin ihtiyaçları tamamlandı.Şehre uzak mahallelerde çalışmalarını sürdüren Turgutlu Belediyesi, yürütülen çalışmalar kapsamında Aşağı...
Turgutlu Belediyesi tarafından Aşağı Bozkır Mahalle Camii ile Kurudere Mahallesi İğneci Camii’nin ihtiyaçları tamamlandı.Şehre uzak mahallelerde çalışmalarını sürdüren Turgutlu Belediyesi, yürütülen çalışmalar kapsamında Aşağı Bozkır Mahalle Camii ile Kurudere Mahallesi İğneci Camii’nde ihtiyaç giderecek çalışmaları tamamladı. Camilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmaların devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Turgay Şirin “Fen İşleri Müdürlüğümüz’e bağlı ekiplerce yürütülen çalışmalarda Aşağı Bozkır Mahalle Camii’in bahçesine ilave ibadethane alanı ile Kurudere Mahallesi İğneci Camii bahçesine şadırvan ve parke taşı döşeme çalışması gerçekleşti. Turgutlu Belediyesi olarak hizmette uzak yakın ayrımı yapmaksızın çalışmalara devam ediyoruz. Yapılan çalışmalar mahallelerimize ve cami cemaatimizi hayırlı olsun” dedi.Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Aşağı Bozkır Mahalle Muhtarı Sebahattin Özakgün de Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’e teşekkür ederek, “Camiimizin bahçesinde komple parke taşı döşenmesi mahalle sakinlerimizi mutlu etti. Allah razı olsun. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
Turgutlu Belediyesi tarafından Aşağı Bozkır Mahalle Camii ile Kurudere Mahallesi İğneci Camii’nin ihtiyaçları tamamlandı.Şehre uzak mahallelerde çalışmalarını sürdüren Turgutlu Belediyesi, yürütülen çalışmalar kapsamında Aşağı...

Turgutlu Belediyesi tarafından Aşağı Bozkır Mahalle Camii ile Kurudere Mahallesi İğneci Camii’nin ihtiyaçları tamamlandı.

Şehre uzak mahallelerde çalışmalarını sürdüren Turgutlu Belediyesi, yürütülen çalışmalar kapsamında Aşağı Bozkır Mahalle Camii ile Kurudere Mahallesi İğneci Camii’nde ihtiyaç giderecek çalışmaları tamamladı. Camilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmaların devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Turgay Şirin “Fen İşleri Müdürlüğümüz’e bağlı ekiplerce yürütülen çalışmalarda Aşağı Bozkır Mahalle Camii’in bahçesine ilave ibadethane alanı ile Kurudere Mahallesi İğneci Camii bahçesine şadırvan ve parke taşı döşeme çalışması gerçekleşti. Turgutlu Belediyesi olarak hizmette uzak yakın ayrımı yapmaksızın çalışmalara devam ediyoruz. Yapılan çalışmalar mahallelerimize ve cami cemaatimizi hayırlı olsun” dedi.

Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Aşağı Bozkır Mahalle Muhtarı Sebahattin Özakgün de Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’e teşekkür ederek, “Camiimizin bahçesinde komple parke taşı döşenmesi mahalle sakinlerimizi mutlu etti. Allah razı olsun. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.