Turgutlu’da haşerelere karşı etkili mücadele

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.06.2020 - 16:12, Güncelleme: 10.06.2020 - 16:12
 

Turgutlu’da haşerelere karşı etkili mücadele

TURGUTLU BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR KAPSAMINDA YAZ AYLARININ GELMESİYLE BİRLİKTE SAYISI ARTAN SİVRİSİNEK, FARE VE HAŞERELERE KARŞI KANALİZASYONLARDA İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİLİYOR.
Turgutlu Belediyesi ilçe genelindeki dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında yaz aylarının gelmesiyle birlikte sayısı artan sivrisinek, fare ve haşerelere karşı kanalizasyonlarda ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriliyor. Ekipler ayrıca Turgutlu’daki kanalizasyon ilaçlama çalışmalarıyla birlikte dezenfekte çalışmalarına da eş zamanlı olarak devam ediyor. Çalışmalar doğrultusunda İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Temizlik İşleri Müdürlüğüne bildirilen karantina altındaki adreslerin dezenfekte işlemleri de ekiplerce titizlikle yapılıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Turgutlu’da sürdürdüğü çalışmalar hakkında bilgi veren Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Temizlik İşleri Müdürü Evren Erbaş Ser, “Vatandaşlarımızın yaz sezonu boyunca sıkıntı yaşamamaları adına sivrisinek, fare ve haşerelere karşı kanalizasyonlarda ilaçlama çalışmalarımızı gerçekleştirmeye devam ediyoruz. İlaçlama çalışmalarımızın yanı sıra korona virüs salgını nedeniyle ilçemizde karantina altına alınan adreslerimizde de dezenfekte çalışmalarını özenle yürütüyoruz. Bu süreçte hemşehrilerimizin hiçbir konuda sıkıntı ve mağduriyet yaşamamaları için çalışmalarımızı gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.
TURGUTLU BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR KAPSAMINDA YAZ AYLARININ GELMESİYLE BİRLİKTE SAYISI ARTAN SİVRİSİNEK, FARE VE HAŞERELERE KARŞI KANALİZASYONLARDA İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİLİYOR.

Turgutlu Belediyesi ilçe genelindeki dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında yaz aylarının gelmesiyle birlikte sayısı artan sivrisinek, fare ve haşerelere karşı kanalizasyonlarda ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriliyor. Ekipler ayrıca Turgutlu’daki kanalizasyon ilaçlama çalışmalarıyla birlikte dezenfekte çalışmalarına da eş zamanlı olarak devam ediyor. Çalışmalar doğrultusunda İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Temizlik İşleri Müdürlüğüne bildirilen karantina altındaki adreslerin dezenfekte işlemleri de ekiplerce titizlikle yapılıyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Turgutlu’da sürdürdüğü çalışmalar hakkında bilgi veren Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Temizlik İşleri Müdürü Evren Erbaş Ser, “Vatandaşlarımızın yaz sezonu boyunca sıkıntı yaşamamaları adına sivrisinek, fare ve haşerelere karşı kanalizasyonlarda ilaçlama çalışmalarımızı gerçekleştirmeye devam ediyoruz. İlaçlama çalışmalarımızın yanı sıra korona virüs salgını nedeniyle ilçemizde karantina altına alınan adreslerimizde de dezenfekte çalışmalarını özenle yürütüyoruz. Bu süreçte hemşehrilerimizin hiçbir konuda sıkıntı ve mağduriyet yaşamamaları için çalışmalarımızı gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.