Vali Karadeniz çocuklarla bir araya geldi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.10.2020 - 14:03, Güncelleme: 28.10.2020 - 14:03
 

Vali Karadeniz çocuklarla bir araya geldi

MANİSA VALİSİ YAŞAR KARADENİZ AİLE, ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ ZİYARET EDEREK KURUM HAKKINDA BİLGİ ALDI. VALİ KARADENİZ DAHA SONRA KURUM BÜNYESİNDEKİ SEVGİ EVLERİNDE KALAN ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELEREK SOHBET ETTİ.
Manisa Valisi Yaşar Karadeniz Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek kurum hakkında bilgi aldı. Vali Karadeniz daha sonra kurum bünyesindeki sevgi evlerinde kalan çocuklarla bir araya gelerek sohbet etti. Vali Yaşar Karadeniz, kurum ziyaretleri kapsamında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek kurumun faaliyetleri hakkında bilgi aldı. İl Müdürü Mustafa Feridun Gülgeç ve personeli tarafından karşılanan Vali Karadeniz, kurumdaki birimleri gezerek yerinde incelemelerde bulundu. Vali Karadeniz, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün projeleri ve yeni kurulan AB Proje Birimi hakkında bilgi aldı. Daha sonra çocuklarla bir araya gelerek bir süre sohbet eden Vali Karadeniz, “Küçük yaşlarda kitap okuma alışkanlığını kazanmanız, spor ve sanatla ilgilenmeniz bizler için önemli. Bu tür faaliyetler çocuklarımızın bedensel, fiziksel ve ruhsal gelişimine büyük katkı sağlıyor. Bizlerde çocuklarımızın daha sağlıklı, mutlu ve başarılı bireyler olarak yetişebilmesi için gerekli koşulları sağlayarak onlara her konuda destek olmaya hazırız” şeklinde konuştu.
MANİSA VALİSİ YAŞAR KARADENİZ AİLE, ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ ZİYARET EDEREK KURUM HAKKINDA BİLGİ ALDI. VALİ KARADENİZ DAHA SONRA KURUM BÜNYESİNDEKİ SEVGİ EVLERİNDE KALAN ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELEREK SOHBET ETTİ.

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek kurum hakkında bilgi aldı. Vali Karadeniz daha sonra kurum bünyesindeki sevgi evlerinde kalan çocuklarla bir araya gelerek sohbet etti.

Vali Yaşar Karadeniz, kurum ziyaretleri kapsamında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek kurumun faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

İl Müdürü Mustafa Feridun Gülgeç ve personeli tarafından karşılanan Vali Karadeniz, kurumdaki birimleri gezerek yerinde incelemelerde bulundu. Vali Karadeniz, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün projeleri ve yeni kurulan AB Proje Birimi hakkında bilgi aldı.

Daha sonra çocuklarla bir araya gelerek bir süre sohbet eden Vali Karadeniz, “Küçük yaşlarda kitap okuma alışkanlığını kazanmanız, spor ve sanatla ilgilenmeniz bizler için önemli. Bu tür faaliyetler çocuklarımızın bedensel, fiziksel ve ruhsal gelişimine büyük katkı sağlıyor. Bizlerde çocuklarımızın daha sağlıklı, mutlu ve başarılı bireyler olarak yetişebilmesi için gerekli koşulları sağlayarak onlara her konuda destek olmaya hazırız” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.