Yeni koordinatör muhtarlarla tanıştı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2018 - 13:35, Güncelleme: 23.01.2018 - 13:35
 

Yeni koordinatör muhtarlarla tanıştı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinatörü Faik Şentürk, ilçede görev yapan mahalle muhtarları ile tanışma toplantısı gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğünün Kula’da 2018 yılında hayata geçireceği...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinatörü Faik Şentürk, ilçede görev yapan mahalle muhtarları ile tanışma toplantısı gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğünün Kula’da 2018 yılında hayata geçireceği projeler hakkında muhtarlara bilgiler verilirken, muhtarların talep, öneri ve görüşleri de alındı.Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinatörlüğü görevine getirilen Faik Şentürk, İlçe MASKİ Şefi Mahmut Kırkağaçlı ile birlikte, mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Tanışma niteliğindeki toplantıda Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından ilçede hayata geçirilen ulaşım, mezarlık, sağlık ve ilaçlama, üst yapı düzenlemeleri, altyapı projeleri, kent estetiği, aydınlatma, trafik ve yön levhaları gibi çalışmalar hakkında bilgiler verirken, 2018 yılı projelerinden de bahsedildi. Muhtarların da talep ve önerilerini de dile getirdiği toplantıda, Kula için en iyi hizmetlerin yapılacağı mesajı verildi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinatörü Faik Şentürk, ilçede görev yapan mahalle muhtarları ile tanışma toplantısı gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğünün Kula’da 2018 yılında hayata geçireceği...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinatörü Faik Şentürk, ilçede görev yapan mahalle muhtarları ile tanışma toplantısı gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğünün Kula’da 2018 yılında hayata geçireceği projeler hakkında muhtarlara bilgiler verilirken, muhtarların talep, öneri ve görüşleri de alındı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinatörlüğü görevine getirilen Faik Şentürk, İlçe MASKİ Şefi Mahmut Kırkağaçlı ile birlikte, mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Tanışma niteliğindeki toplantıda Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından ilçede hayata geçirilen ulaşım, mezarlık, sağlık ve ilaçlama, üst yapı düzenlemeleri, altyapı projeleri, kent estetiği, aydınlatma, trafik ve yön levhaları gibi çalışmalar hakkında bilgiler verirken, 2018 yılı projelerinden de bahsedildi. Muhtarların da talep ve önerilerini de dile getirdiği toplantıda, Kula için en iyi hizmetlerin yapılacağı mesajı verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.