Yunusemre Millet Kıraathanesi öğrencilerin uğrak yeri oldu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.05.2019 - 14:37, Güncelleme: 21.05.2019 - 14:37
 

Yunusemre Millet Kıraathanesi öğrencilerin uğrak yeri oldu

Yunusemre Belediyesi tarafından hizmete açılan ’Millet Kıraathanesi’ sınavlara hazırlanan öğrencilerin en uğrak mekanı oldu. Ege Bölgesi’nde ilk kez Yunusemre Belediyesi tarafından hizmete açılan Millet Kıraathanesi, başta öğrenciler...
Yunusemre Belediyesi tarafından hizmete açılan ’Millet Kıraathanesi’ sınavlara hazırlanan öğrencilerin en uğrak mekanı oldu. Ege Bölgesi’nde ilk kez Yunusemre Belediyesi tarafından hizmete açılan Millet Kıraathanesi, başta öğrenciler olmak üzere her yaş grubundan yoğun ilgi görüyor. Kaynak Mahallesi 4000 Sokak üzerinde hafta içi 08.00-24.00 ile hafta sonu da 10.00-18.00 saatleri arasında hizmet veren kıraathanede öğrenciler sınava hazırlanırken; kitapseverler de bu güzel mekanda dilediği kitaba ulaşabiliyor. En beğenilen projeler arasında yer alan Millet Kıraathanesi’ni ziyaret eden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, öğrencilerle buluştu. Başkan Çerçi’yle sohbet eden öğrenciler Manisa’ya böylesine güzel bir proje kazandırdığı için teşekkür etti. Öğrencilere derslerinde başarılar dileyen Başkan Çerçi de gelecek nesillerin en iyi şekilde yetişmesi adına projeler üretmeye devam edeceklerini söyledi.
Yunusemre Belediyesi tarafından hizmete açılan ’Millet Kıraathanesi’ sınavlara hazırlanan öğrencilerin en uğrak mekanı oldu. Ege Bölgesi’nde ilk kez Yunusemre Belediyesi tarafından hizmete açılan Millet Kıraathanesi, başta öğrenciler...

Yunusemre Belediyesi tarafından hizmete açılan ’Millet Kıraathanesi’ sınavlara hazırlanan öğrencilerin en uğrak mekanı oldu.

Ege Bölgesi’nde ilk kez Yunusemre Belediyesi tarafından hizmete açılan Millet Kıraathanesi, başta öğrenciler olmak üzere her yaş grubundan yoğun ilgi görüyor. Kaynak Mahallesi 4000 Sokak üzerinde hafta içi 08.00-24.00 ile hafta sonu da 10.00-18.00 saatleri arasında hizmet veren kıraathanede öğrenciler sınava hazırlanırken; kitapseverler de bu güzel mekanda dilediği kitaba ulaşabiliyor. En beğenilen projeler arasında yer alan Millet Kıraathanesi’ni ziyaret eden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, öğrencilerle buluştu. Başkan Çerçi’yle sohbet eden öğrenciler Manisa’ya böylesine güzel bir proje kazandırdığı için teşekkür etti. Öğrencilere derslerinde başarılar dileyen Başkan Çerçi de gelecek nesillerin en iyi şekilde yetişmesi adına projeler üretmeye devam edeceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.