Yunusemre’de arıcılık gelişiyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.06.2020 - 16:37, Güncelleme: 09.06.2020 - 16:37
 

Yunusemre’de arıcılık gelişiyor

YUNUSEMRE BELEDİYESİ, ÜRETİCİLERİ DESTEKLEMEK AMACIYLA GERÇEKLEŞTİRDİĞİ ARICILIK ÇALIŞMALARINDAN VERİM ALMAYA BAŞLADI.
Yunusemre Belediyesi, üreticileri desteklemek amacıyla gerçekleştirdiği arıcılık çalışmalarından verim almaya başladı. Yunusemre Belediyesi, ilçede kırsal kalkınma projeleriyle üreticilerini destekliyor. Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yuntdağı’nda arıcılığı geliştirmek için hayata geçirdiği çalışmaları sürdürüyor. Yunusemre Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Yunusemre İlçe Tarım Müdürlüğü ile beraber kursiyerlere arıcılık eğitimi verilirken eğitimini tamamlayan üreticilere sertifikaları dağıtılıyor. Dağıtımını gerçekleştirdiği yüzlerce arı kovanı ile bölgede arıcılığı geliştiren Yunusemre Belediyesi, üreticilerin yanında oluyor. Akçaköy Mahallesi’nde arı üreticisini ziyaret eden Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, “Geçen yıl 500 civarında vatandaşımıza arı kovanı dağıttık. Özellikle gençlerimizi teşvik ediyoruz. Üreticilerimizi arıcılık konusunda eğitiyoruz ve onlara sertifika veriyoruz. Önümüzdeki günlerde arıcılık ile ilgili olarak eğitim, sertifika ve kovan dağıtımı anlamında belediye olarak yeni bir program açıklayacağız. Tarımı tam anlamıyla desteklediğimiz gibi Yunusemre Belediyesi olarak arıcılığı da destekleyerek üreticilerimizin her daim yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
YUNUSEMRE BELEDİYESİ, ÜRETİCİLERİ DESTEKLEMEK AMACIYLA GERÇEKLEŞTİRDİĞİ ARICILIK ÇALIŞMALARINDAN VERİM ALMAYA BAŞLADI.

Yunusemre Belediyesi, üreticileri desteklemek amacıyla gerçekleştirdiği arıcılık çalışmalarından verim almaya başladı.

Yunusemre Belediyesi, ilçede kırsal kalkınma projeleriyle üreticilerini destekliyor. Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yuntdağı’nda arıcılığı geliştirmek için hayata geçirdiği çalışmaları sürdürüyor. Yunusemre Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Yunusemre İlçe Tarım Müdürlüğü ile beraber kursiyerlere arıcılık eğitimi verilirken eğitimini tamamlayan üreticilere sertifikaları dağıtılıyor. Dağıtımını gerçekleştirdiği yüzlerce arı kovanı ile bölgede arıcılığı geliştiren Yunusemre Belediyesi, üreticilerin yanında oluyor. Akçaköy Mahallesi’nde arı üreticisini ziyaret eden Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, “Geçen yıl 500 civarında vatandaşımıza arı kovanı dağıttık. Özellikle gençlerimizi teşvik ediyoruz. Üreticilerimizi arıcılık konusunda eğitiyoruz ve onlara sertifika veriyoruz. Önümüzdeki günlerde arıcılık ile ilgili olarak eğitim, sertifika ve kovan dağıtımı anlamında belediye olarak yeni bir program açıklayacağız. Tarımı tam anlamıyla desteklediğimiz gibi Yunusemre Belediyesi olarak arıcılığı da destekleyerek üreticilerimizin her daim yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.