Yunusemre’de konteynerler dezenfekte ediliyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.06.2020 - 12:13, Güncelleme: 24.06.2020 - 12:13
 

Yunusemre’de konteynerler dezenfekte ediliyor

YUNUSEMRE BELEDİYESİ, YAZ AYLARINDA KÖTÜ KOKU VE HAŞERELERİN ÖNÜNE GEÇMEK AMACIYLA İLÇEDEKİ ÇÖP KONTEYNERLERİNİ DEZENFEKTE EDİYOR.
Yunusemre Belediyesi, yaz aylarında kötü koku ve haşerelerin önüne geçmek amacıyla ilçedeki çöp konteynerlerini dezenfekte ediyor. Yunusemre Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede bünyesinde bulunan iki adet buharlı yıkama aracı ile yeraltı ve yerüstü konteynerleri temizliyor. Sıcak havada kötü koku ve haşerelerin önüne geçmek amacıyla çöp konteynerlerini dezenfekte edildiğini kaydeden Başkan Çerçi, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Ekiplerimiz, bünyemizde bulunan iki adet buharlı yıkama aracımızla yaz aylarında çöp konteynerlerini basınçlı su ile dezenfekte ediyor. Ekiplerin yeraltı ve yerüstü konteynerlerinin temizlemesi ile kötü koku ve görüntü ve haşerenin önüne geçiliyor. ilçemizde temizleme ve dezenfekte çalışmalarını düzenli olarak sürdüreceğiz. ”
YUNUSEMRE BELEDİYESİ, YAZ AYLARINDA KÖTÜ KOKU VE HAŞERELERİN ÖNÜNE GEÇMEK AMACIYLA İLÇEDEKİ ÇÖP KONTEYNERLERİNİ DEZENFEKTE EDİYOR.

Yunusemre Belediyesi, yaz aylarında kötü koku ve haşerelerin önüne geçmek amacıyla ilçedeki çöp konteynerlerini dezenfekte ediyor.

Yunusemre Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede bünyesinde bulunan iki adet buharlı yıkama aracı ile yeraltı ve yerüstü konteynerleri temizliyor. Sıcak havada kötü koku ve haşerelerin önüne geçmek amacıyla çöp konteynerlerini dezenfekte edildiğini kaydeden Başkan Çerçi, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Ekiplerimiz, bünyemizde bulunan iki adet buharlı yıkama aracımızla yaz aylarında çöp konteynerlerini basınçlı su ile dezenfekte ediyor. Ekiplerin yeraltı ve yerüstü konteynerlerinin temizlemesi ile kötü koku ve görüntü ve haşerenin önüne geçiliyor. ilçemizde temizleme ve dezenfekte çalışmalarını düzenli olarak sürdüreceğiz. ”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.