Yunusemreli tekvandocular yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2020 - 14:49, Güncelleme: 30.09.2020 - 14:49
 

Yunusemreli tekvandocular yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyor

YUNUSEMRE BELEDİYESPOR TEKVANDO SPORCULARI, SEZONUN AÇILMASINI BEKLERKEN; ARALIKSIZ VE AZİMLE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR.
Yunusemre Belediyespor tekvando sporcuları, sezonun açılmasını beklerken; aralıksız ve azimle çalışmalarına devam ediyor. Yunusemre Belediyespor tekvando takımı sporcuları, antrenörleri gözetiminde haftanın 5 günü, 10 kişilik gruplar halinde Gediz Spor Salonunda antrenman yapıyor. Korona virüs pandemisi dolayısıyla açıklanan tüm kurallara uyarak antrenman yaptıklarını aktaran takım antrenörü Zekai Demir konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Salonların açılmasına çok sevindik. Sporcularımız kurallara uyarak gruplar halinde salonda azimle çalışmalarına devam ediyor. 2020-2021 sezonunda Yunusemre Belediyespor’u en iyi şekilde temsil edeceğiz. Hedefimiz Türkiye şampiyonalarında dereceler yaparak, millî takıma sporcular kazandırmak ve uluslararası arenada kulübümüz, ilimiz ve ülkemizin ismini duyurmak. Bize çalışmalarımızda destek veren başta Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye, Yunusemre Belediyespor Kulübü Başkanımız Arif Alkan’a çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
YUNUSEMRE BELEDİYESPOR TEKVANDO SPORCULARI, SEZONUN AÇILMASINI BEKLERKEN; ARALIKSIZ VE AZİMLE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR.

Yunusemre Belediyespor tekvando sporcuları, sezonun açılmasını beklerken; aralıksız ve azimle çalışmalarına devam ediyor.

Yunusemre Belediyespor tekvando takımı sporcuları, antrenörleri gözetiminde haftanın 5 günü, 10 kişilik gruplar halinde Gediz Spor Salonunda antrenman yapıyor. Korona virüs pandemisi dolayısıyla açıklanan tüm kurallara uyarak antrenman yaptıklarını aktaran takım antrenörü Zekai Demir konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Salonların açılmasına çok sevindik. Sporcularımız kurallara uyarak gruplar halinde salonda azimle çalışmalarına devam ediyor. 2020-2021 sezonunda Yunusemre Belediyespor’u en iyi şekilde temsil edeceğiz. Hedefimiz Türkiye şampiyonalarında dereceler yaparak, millî takıma sporcular kazandırmak ve uluslararası arenada kulübümüz, ilimiz ve ülkemizin ismini duyurmak. Bize çalışmalarımızda destek veren başta Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye, Yunusemre Belediyespor Kulübü Başkanımız Arif Alkan’a çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.