BAŞVURU KUYRUĞUNDA ETV’YE KONUŞTULAR

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.09.2022 - 16:52, Güncelleme: 17.09.2022 - 16:52
 

BAŞVURU KUYRUĞUNDA ETV’YE KONUŞTULAR

Vatandaşlar tarafından heyecanla beklenen sosyal konut projesi için başvurular 14 Eylül Salı günü başlamıştı. Başvurular başladığından beri Manisa'daki vatandaşların gösterdiği yoğun talep gözlerden kaçmadı. Manisalı vatandaşlar ETV mikrofonlarına yaşadıkları mutluluğu anlattılar. "ÇOCUKLARIMIN DA EVLERİ YOK" Sosyal konut projesine başvurmak için kamu bankasının önüne gelen bir vatandaş, “Allah devletimizden razı olsun. Ben 65 yaşındayım ama ev alabilecek gücüm yoktu. Bu proje ile birlikte en azından bir ihtimal doğdu. Çocuklarımın da evleri yok. Evli olmalarına rağmen kirada yaşıyorlar. Onlarda en kısa sürede sosyal konut projesine başvuracaklar. Umarım ihtiyacı olan herkese Allah nasip eder.” açıklamasında bulundu. “EV HAYALİMİZE BİR ADIM KALDI” Sabahın erken saatlerinde beri bankanın önünde kuyruğa girdiğini ifade eden vatandaş, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sayesinde ev hayalimizi gerçekleştirmemize bir adım kaldı. Ev piyasasının geldiği durum ortada. Bu zamanda artık bir ev sahibi olmak hayal. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu duruma bir son vermek için böyle bir projeyi hayata geçirdi. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.” dedi.

Vatandaşlar tarafından heyecanla beklenen sosyal konut projesi için başvurular 14 Eylül Salı günü başlamıştı. Başvurular başladığından beri Manisa'daki vatandaşların gösterdiği yoğun talep gözlerden kaçmadı. Manisalı vatandaşlar ETV mikrofonlarına yaşadıkları mutluluğu anlattılar.

"ÇOCUKLARIMIN DA EVLERİ YOK"

Sosyal konut projesine başvurmak için kamu bankasının önüne gelen bir vatandaş, “Allah devletimizden razı olsun. Ben 65 yaşındayım ama ev alabilecek gücüm yoktu. Bu proje ile birlikte en azından bir ihtimal doğdu. Çocuklarımın da evleri yok. Evli olmalarına rağmen kirada yaşıyorlar. Onlarda en kısa sürede sosyal konut projesine başvuracaklar. Umarım ihtiyacı olan herkese Allah nasip eder.” açıklamasında bulundu.

“EV HAYALİMİZE BİR ADIM KALDI”

Sabahın erken saatlerinde beri bankanın önünde kuyruğa girdiğini ifade eden vatandaş, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sayesinde ev hayalimizi gerçekleştirmemize bir adım kaldı. Ev piyasasının geldiği durum ortada. Bu zamanda artık bir ev sahibi olmak hayal. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu duruma bir son vermek için böyle bir projeyi hayata geçirdi. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.